Hírek Térség

Csanádpalotán is nőnapoztak

Helyi csoportok műsorával, vacsorával és virággal köszöntötték a nőket a művelődési házban. Lázár János szerint a nők mindennap hősies áldozatot vállalnak a férfiakért.

Nagy Szabolcs – Makó

A képviselő testület nevében Perneki László alpolgármester köszöntötte a nőket Csanádpalotán, felhívva a figyelmet arra, hogy rendkívül sok mindenért tartoznak nekik hálával a férfiak, a szebbik nem ezért joggal várja el, hogy figyeljenek rájuk.

A rendezvényen a helyi néptánc csoportok és a színjátszó csoport is fellépett, és részt vett Lázár János is, aki egy-egy szál virággal köszöntötte a hölgyeket.

– Annál nagyobb feladat nincs, minthogy az ember viseli a családjának sorsát, a férjét, gyerekeit segíti a bajban, támasz, irányt mutat. Emellett ha egy nő még munkát is vállal, akkor komoly felelősséget visel. Hősies áldozat ez értünk – mondta el a térség országgyűlési képviselője.

Lázár János hozzátette: az évnek minden napján úgy kellene viselkedni minden férfinak, és úgy kellene minden kapcsolatnak működnie, hogy külön nőnapra ne legyen szükség. Minden nap, minden nő érezze a tiszteletet és az elismerést, odaadást.

navigate_before
navigate_next