Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Újratöltött Promenad, makói tankcsapda, szextárgyiasított nők és egy boldog buldog. Szombati koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Újratöltve

Újjászületett Promenad.

Modern köntösben és újragondolt, fiatalos tartalommal jelentkezik Hódmezővásárhely és térsége hírportálja, a Promenad.hu – a hírek főutcája.

„Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Mi pedig utánajárunk, kikutatjuk, feldolgozzuk és bemutatjuk. Hogy közösen okuljunk belőle.”

Megújult a Promenad.hu – tartson velünk a hírek főutcáján! – A hírek főutcája

Köszöntjük az Olvasót az újjászületett Promenad.hu oldalon! Mától modern köntösben és újragondolt, fiatalos tartalommal jelentkezik Hódmezővásárhely és térsége hírportálja. Fiatal, dinamikus csapatunk szerkesztésében az újratöltött Promenadon mindenki megtalálhatja az őt érdeklő témákat a közérdekű helyi információktól és programoktól a nagyvilág „bréking” történéseiig, a könnyed szórakozástól az életmódtippekig, a magas kultúrától a komoly közéletig és szaftos politikai sztorikig.

Tankcsapda

Sárba süllyed egy makói utca.

Valósággal beleragadtak a sárba a makói Vasvári Pál utca közepén élők, de a Delmagyar.hu cikke szerint a probléma még az idén megoldódik.

„Amikor az szomszédék ideköltöztek, mondtam nekik, hogy ne kocsival jöjjenek, hanem tankkal, különben beleragadnak a sárba. Igazam lett – mondta a Vasvári Pál utca 20. alatt lakó Marsovszki Norbertné.”

Az útalapra megvan a pénz, még idén megcsinálják – Sárba süllyedt a makói Vasvári Pál utca

Amikor az szomszédék ideköltöztek, mondtam nekik, hogy ne kocsival jöjjenek, hanem tankkal, különben beleragadnak a sárba. Igazam lett – mondta a Vasvári Pál utca 20. alatt lakó Marsovszki Norbertné. Krisztina 3 gyereket nevel, s mint meséli, a legnagyobb meg is csúszott, elesett a sárban, amikor boltba ment.

Berontás

Szextárgyiasított német nők.

A berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka szerint a hogy a rengeteg migráns miatt Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé – idézi a 888.hu.

„Elmondása szerint a többségük úgy tekint a nőkre, mint egy szextárgyra, ha nincs rajta a muszlim fejkendő. […] A német fővárosban korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy dühös férfi rontott be az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért engedte a fiát a lányokkal játszani.”

Berlin a migránsok miatt a középkor felé halad

Valótlanságokat és szándékos csúsztatásokat írogat a ballib sajtó Semjén Zsoltról. Ez derül ki az origo.hu azon összeállításából, ami tételesen cáfolja a balliberális sajtónak azt a kampányát, ami úgy akarja bemutatni a KDNP politikusát, mintha az urizálva, helikopterrel járna különleges vadászatokra.

Kornyika

Dalolászó buldog.

A Blikk Online szerint egy francia buldog arról vált híressé, hogy gazdáival fakad dalra az autóban.

„Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.”

Roppant szórakoztató: gazdáival énekel az autóban Junior, a francia bulldog – videó

Junior, a francia bulldog gazdáival, Walterrel és Emanuele-lel karöltve szokott énekelni, amikor úton vannak. A kutyus a Say Something című dal videójával vált híressé. Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.