Hírek Kiemelt hírek Ország-világ Sport

Gyönyörű győzelemmel rajtolt a Makó

A Szentlőrinc ellen hátrányból fordított Méhes Tibor legénysége az NB III Közép csoportban, ez a siker lendületet adhat a tavaszi folytatásra.

MH-Csfoci.hu

Három új szerzeménnyel a kezdőjében lépett pályára a Makó FC a tavaszi első mérkőzésén: Szentlőrincen az első perctől kezdve ott volt Juhász György és Molnár János, míg a hagymavárosiak kapujában Füstös Krisztián állt.

Ugyan több lehetőséget is kidolgozott a Makó az első félidőben, de ezeket rendre kihagyta – mindez meg is bosszulta magát, hiszen a szünet után egy szöglet utáni fejesből megszerezte a vezetést a Szentlőrinc. Már-már úgy tűnt, pont nélkül maradnak a Maros-partiak, ám negyed órával a vége előbb Tóth Imre egalizált, majd mintegy tíz perccel a vége előtt szintén egy sarokrúgás hozott gólt, csakhogy ezt a Makó, pontosabban Gémes Bence fejelte – aki ezzel megszerezte csapatának a győzelmet.

Ez volt Méhes Tibor együttesének szezonbeli harmadik sikere, és így 12 ponttal áll a tabella 13. helyén – a Makóra a jövő héten két meccs is vár, hiszen szerdán pótolják a Hódmezővásárhely ellen elmaradt megyei rangadót hazai pályán, majd szombaton a Szekszárdot fogadják Tóth Imréék.

NB III Közép csoport, 18. forduló:

Szentlőrinc SE – Makói FC 1-2 (0-0). Szentlőrinc, vezette: Tamási Patrik (Kis Zoltán, Tinnyei Zsolt)
Szentlőrinc: Pacéka – Németh M., Dudás, Mayer (Temesvári, 60′), Kiss M. (Havas, 61′), Virag Szilárd (Tihanyi, 82′), Keresztes, Pergel, Nagy R., Vajda, Hampuk. Edző: Turi Zsolt.
Makó: Füstös – Rakonczai, Sirokmán, Tóth I., Juhász Gy., Molnár J., Varga R. (Bánóczki, 66′), Tóth T. (Vajna, 73′), Széll, Gémes, Babolek (Mezei, 84′). Edző: Méhes Tibor.
Gól: Mayer (57′) ill. Tóth I. (75′), Gémes (79′)

Forrás: csfoci.hu

Borítókép: makoifoci.hu

One Response

  1. A Makó II győzelme az nem gyönyörű ? Igaz az már csak természetes………

Comments are closed.