Kiemelt hírek Színes Térség

Operettműsorral köszöntötték a kiszombori nőket

Szélpál Szilveszter és Horák Renáta, a „Lyányok angyalok” című zenés operettműsorával köszöntötték a kiszombori asszonyokat a Nőnap alkalmából ma késő délután az Ady Endre Művelődési Házban.

Korom András – Kiszombor
– Már reggel 7-kor felkeltem a nőnapon is, melyen felköszöntött a vejem, a fiam, a lányom és a két kis unokám – mondta Szekeres Andrásné, a nőnapi ünnepség egyik résztvevője. Hozzátette, hogy bár a fiú és lányunokái még kicsik, de lelkesnek bizonyultak.

Szekeres Andrásné a nőnapon is reggel 7-kor kelt

Az operettműsor előtt Szirbik Imre alpolgármester köszöntötte a nőket. Mint mondta: a nők visznek színt a férfiak életébe.
De hallgassa meg a köszöntőjét:

– Úgy telt el az idei nőnap mint a többi, csak az egyik lányom köszöntött meg, mert nem nagyon voltam sehol sem. A másik lányom viszont dolgozni volt. Az unokáim pedig iskolában voltak. Korábban, amikor a boltban dolgoztam, ott a férfikollégák is virággal köszöntöttek bennünket. A nőnap egyébként szerintem szép hagyomány. Nagyon várom a műsort, azért jöttem hogy meghallgassam. Addig sem kell otthon üldögélni – árulta el Hugyecz Mihályné, aki az egyik lányával foglalt helyet a széksorban.

Hugyecz Mihálynét boltos korában még a férfikollégái is köszöntték

Az alpolgármester szavai után Szélpál Szilveszter és Horák Renáta, a Szegedi Nemzeti Színház művészei a „Lyányok angyalok” cím hol andalító, hol vidám dalokkal teli zenés musical és operettműsora kápráztatta el a közönséget.

navigate_before
navigate_next