Hírek Színes

Micsoda? Egy lájk 50 ezer forintot érhet?

Berényi Imre és Juhász Tibor fejlesztette ki a GiftHunter elnevezésű mobil applikációt, amellyel most egy versenyre is jelentkeztek. A fejlesztők az ígérték, ha megnyerik az Ötletgazda felhívását, a szavazók között egy szerencsés 50 ezer forintot kap. 

MH – Színes

Képzelj el egy applikációt, ami szó szerint behozza a boltodba a vásárlókat. A GiftHunter olyan mint a Pokemon Go, csak hogy itt ténylegesen ki kell nyitnod a dobozt, amit megtaláltál. Sőt, ami benne van, a tied is lehet! Az év vásárlásösztönző fogása lehet a magyar applikáció.

A Berényi Imre és Juhász Tibor által megálmodott mobilos applikáció félig virtuális, félig pedig a valóságban zajlik. Már több partner is csatlakozott a kezdeményezéshez, amellyel az Ötletgazda.hu versenyére is neveztek. A fejlesztők pedig játékra invitálják azokat, akik segítenek a felhívás megnyerésében.

Mit kell tenni, hogy az Öné legyen az 50 ezer forint? Először is, a GiftHunternek kell megnyernie a meghirdetett versenyt. 

Ehhez azonban először is szavazni kell itt – csak a Tetszik gombra kell kattintani. Utána egy Facebook-os kiírást kell lájkolni és megosztani.

A fejlesztők elmondták, a verseny március 10-ig tart, ezt követően egy szerencsés elviheti az 50 ezer forint készpénzt.