Hírek Kiemelt hírek Makó

Kigyulladt egy épület az Ugar utcában

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül 1500 négyzetméter alapterületű raktárépület péntek reggel a Csongrád megyei Makó határában húzódó Ugar utca egyik ipartelepén. A helyszínre Makóról, Hódmezővásárhelyről és Szegedről érkeztek a hivatásos tűzoltók, akik hat vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. Az elsődleges információik szerint az épületben senki nem tartózkodott. 

MH – Makó

Kigyulladt egy raktárépület pénteken kora reggel Makó határában. Reggel hat óra előtt érkezett a lakossági bejelentés, miszerint füst áramlik ki a szomszédos telephely ezerötszáz négyzetméteres épületéből. Hódmezővásárhelyről, Szegedről és Makóról több hivatásos egység érkezett a helyszínre. A tűzoltók légzőkészülékben, több vízsugárral, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett azonnal megkezdték az oltást. A munkálatokat a nagy füst és a szél is nehezítette.

A könnyűszerkezetes csarnokban az ott tárolt zöldségek és papírok égtek. A tűzoltóknak az irodaépület és a hűtőház helyiségeit sikerült megvédeniük a lángoktól. Az eset során senki sem sérült meg, a tűz keletkezési okát vizsgálják a szakemberek.

A 430-as számú elkerülő utat az érintett útszakaszon óvatosan közelítsék meg, a közeledést a hatalmas füst nehezíti!