Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Ismét elszaladtak a hét napjai, ma már péntek van, hamarosan indul a hétvége. A reggeli kávé mellé pedig ajánljuk a tegnapi nap legfontosabb híreit!

MH – összeállítás

A tegnapi nap a nőnap jegyében telt: reggel az oldalunkon videó formájában Dr. Kallai Árpád köszöntötte a hölgyeket, és egy fontos üzenetet is megfogalmazott nekik. A Hagymaházban az Írisz Táncklub Sportegyesület táncosai és Csonka András színművész várta a gyengébbik nem képviselőit. Az énekes elmondta, nemcsak ekkor, hanem az 364 napján is szeretni és tisztelni kell a nőket.

A Vállalkozók évében több fejlesztés is zajlik majd, márciusban elindulhat az Ipari park bővítésének közbeszerzési eljárása is. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón többek között beszámolt a téli rezsicsökkenésről, és azt is kihangsúlyozta, hogy a magyar termőföld maradjon magyar kézben. Rója István maga nem lép vissza egyetlen másik országgyűlési képviselőjelölt javára sem, de mint kiderült, ez ügyben nem Makón, hanem a fővárosi pártközpontban születhet döntés.

Az év 68. napján a Franciskákat és Fannikat köszöntjük. Az időjárás a mai napon bár szeles és közepesen felhős lesz, hidegre nem kell számítanunk, hiszen 13 Celsius-fok körül alakul a nappali hőmérséklet.

Az idei évben a Fonogram életmű díját az Omega kapta, így ma az ő dalukkal indítjuk a reggelt: