Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Virággal köszöntötték a hölgyeket a városatyák

Az Írisz Táncklub Sportegyesület táncosai és Csonka András színművész, énekes is fellépett a tavaszköszöntővel egybekötött nőnapi rendezvényen a Hagymaházban. Az énekes elmondta, nemcsak ekkora, hanem az 364 napján is szeretni és tisztelni kell a nőket.

Gajáta Fanni – Makó

Hadik György települési képviselő is köszöntötte a hölgyeket nőnap alkalmából a csütörtökön megrendezett Tavaszköszöntőn. A városatya kiemelte, minden nap kényeztetni kell a gyengébbik nem képviselőit, hiszen ők az év összes napján aggódnak, féltenek, törődnek, gondoskodnak, szeretnek és meghallgatnak másokat.

Ezt követően az Írisz Táncklub Sportegyesület táncosai kápráztatták el a Hagymaház nézőit csodás táncokkal. Őket Csonka András követte a színpadon. „Pici” a jól ismert slágere, a Ding Dong mellett olyan örökzöld dalokat hozott, amelyen ő maga is felnevelkedett. Így a táncdalfesztiválok győztes és persze magyar számokat is előadott. Megkérdeztük, mit kíván a nőknek – hallgassa meg, mit üzent az színművész, énekes.

A rendezvény után Toldi János, Kovács Sándor és Hadik György települési képviselők, illetve Czirbus Gábor alpolgármester egy szál virággal köszöntötte a hölgyeket.

navigate_before
navigate_next