Hírek Makó Térség

Jó reggelt, Makó!

Elkapták a kiszombori iskolát bombával fenyegetőt, a Makói Óvodában ingyenes továbbképzésen vehetnek részt az óvodapedagógusok és Lázár János, a térség országgyűlési képviselője online fogadóórát tartott nálunk. Egy reggeli kávé vagy tea mellett foglaljuk össze, mi történt szerdán!

MH – összeállítás

Egy 19 éves abádszalóki fiatal riogatta bombával a kiszombori iskolát kedden. A rendőrség tájékoztatása szerint 4 óra alatt kapták el a telefonálót. Egy pályázatnak köszönhetően ingyenes továbbképzésen vehetnek részt az óvodapedagógusok a Makói Óvodában. A mostani alkalommal a környezettudatos magatartás elsajátítása volt a középpontban. A Glorius Vigadóban köszöntötte a hölgyeket nőnap alkalmából az MSZP helyi szervezete. Számos kérdés érkezett Lázár Jánoshoz online fogadóóránkon. A térség országgyűlési képviselője igyekezett mindenre válaszolni.

Online fogadóórát tartott Lázár János a Makó Híradón – Makó Híradó

Számos kérdés érkezett Lázár Jánoshoz online fogadóóránkon. A térség országgyűlési képviselője igyekezett mindenre válaszolni, illetve néhány kérdés beküldőjének későbbre is ígért választ. A minisztert éppen a fogadóóra közben hívta Orbán Viktor, így az ő üzenetét is átadhatjuk a makóiaknak.

A mai napon köszönthetjük a Zoltánokat, illetve a nemzetközi nőnap alkalmából a hölgyeket is. Ez alkalomból küldjük a női olvasóinknak VMR slágerét! Boldog nőnapot kívánunk!