Elérkeztünk a hét feléhez, a tavasz pedig megállíthatatlanul közelít. A tegnapi nap is eseménydús volt Makó és a térség életében, így érdemes lehet átfutnia hírösszefoglalónkat. Emellett pedig azt is eláruljuk, melyik magyar Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő ünnepli ma születésnapját!

MH – összeállítás

A Hagymatikumba is beköszöntött az új évszak: a tavaszi nyugdíjas találkozón a fürdőzés mellett egészségszűrés és zene várta az érdeklődőket. A Hagymaházban kiállítás nyílt tegnap, a Makói Magán Zeneiskola képzőművészeti csoportja alkotásait lehet megtekinteni.

Nehéz napon vannak túl a kiszomboriak, hiszen bombariadó nyitotta a napot az iskolában, de egy melléképület is lángra kapott dél körül a településen. Ha pedig tűz: futótűzként terjedt a közösségi oldalon, hogy Rója István visszalép a Jobbik javára – szerkesztőségünk utánajárt ennek, felkerestük az érintetteket, akik cáfolták a visszalépést.

Lázár János tegnap Bécsbe utazott, ahonnan videóval jelentkezett, ma pedig online fogadóórát tart a Makó Híradón 14:30-tól. Kérdéseiket a szerkesztoseg@makohirado.hu e-mail címre is elküldhetik.

A mai napon a Tamásokat köszöntjük, de ha van Rupert nevű ismerőse, rá is gondoljon! 11 fok körül alakul a nappali hőmérséklet, ami egészen jövő hétfőig emelkedni fog, ekkor 17 Celsius-fok várható, érdemes tehát kihasználni a hétvégét.

Ma ünnepli hetvenkettedik születésnapját Koncz Zsuzsa, így a mai napon az ő dalával indítjuk a reggelt!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest