Kövegy koronája, gazdagító szex, Tóth Gabi új szerelme. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Vakmerőség

Kövegy koronája.

Királykisasszonyok és királyfiak otthona lett a megye legkisebb faluja, az elmúlt két évben lélekszám-arányosan itt született a legtöbb baba a megyében – írja a Delmagyar.hu.

„Szerintem nem vakmerő dolog babát vállalni Kövegyen: aki akar, tud boldogulni – mondta vasárnap délelőtt, a kisgyermekeseket köszöntő ünnepség után Takács Zoltán.”

Koronát kaptak a kövegyi babák: a megye legkisebb falujában születik a legtöbb gyerek

Szerintem nem vakmerő dolog babát vállalni Kövegyen: aki akar, tud boldogulni – mondta vasárnap délelőtt, a kisgyermekeseket köszöntő ünnepség után Takács Zoltán. Ő őstermelő, állatokat tart, gazdálkodik, de a többi fiatal is talál munkát, például a környező gyárakban. Egyébként kövegyi születésű, párja, Botos Nikolett pedig eredetileg klárafalvi.

Aktivitás

A hangulatjavító kefir.

Az erjesztés, erjedés egészségünkre gyakorolt jótékony hatásairól vall a Promenad.hu cikkében Ciortea Péter aneszteziológus belgyógyász.

„A probiotikumok még az idegrendszerünkre is pozitív hatással vannak: egy amerikai tanulmány szerint napi két pohár természetes joghurt elfogyasztása a bennük található probiotikumok révén lecsökkenti az agy érzelmekért és fájdalomért felelős területeinek aktivitását, a döntéshozatalért felelős régió aktivitása pedig megnő, és növekszik a szerotonintermelés, így depresszió, vagy tavaszi fáradtság ellen is javasolt.”

A kefir is javíthatja hangulatunkat | Promenád.hu – a vidék hírportálja

Ha azt halljuk: „erjesztés, erjedés”, nem biztos, hogy ennek a vegyi folyamatnak az egészségünkre gyakorolt jótékony hatása jut először eszünkbe. Pedig nagyon is összefügg vele! Erről beszélgettünk Épkézláb című magazinunkban dr. Ciortea Péter aneszteziológus belgyógyásszal. Az erjesztést, ételek tartósítására már évezredek óta használja az emberiség.

Kulcs

Tóth Gabi szerelme.

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor – leplezi le a Lokál Online.

„Mindketten ugyanazt a fotót osztották meg a közösségi oldalukon, ezzel is jelezve, hogy valóban egy párt alkotnak. A képen összekulcsolták a kezüket, így bizonyítva, hogy egymáshoz tartoznak. Rengeteg gratuláló üzenetet kaptak a rajongóktól, volt, aki már nevet is adott a párosnak Gabi & Gabinak hívta őket.”

Vége a titkolózásnak! Újra szerelmes Tóth Gabi | Lokál

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, új párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor. A sztárséf elismerte a Lokálnak, hogy valóban egy párt alkotnak Gabival, és nem is lehetne boldogabb.

Ágytorna

Szex a lelke mindennek.

A kiegyensúlyozott nemi életnek köszönhetően kevésbé stresszesek lehetnek a hétköznapok, jobb lesz a munkamorál, magasabb a fizetés – állítja az Origo.hu.

„Az Institute for the Study Labor kutatása szerint azok az emberek, akik rendszeresen élnek nemi életet, jobban teljesítenek a munkában, és elkötelezettebbek is. Ráadásul a kutatás kimutatta, hogy azok, akik hetente legalább négyszer bújnak ágyba, azok jobban keresnek, mint akik ennél kevesebbszer. A rendszeres szex összefüggésbe hozható az alacsonyabb stressz-szinttel és a magasabb produktivitással.”

A jó szex a magasabb fizetés titka

Egyre inkább bebizonyosodni látszik a tétel, hogy mindennek az alapja a jó szex. A kiegyensúlyozott nemi életnek köszönhetően kevésbé stresszesek lehetnek a hétköznapok, amely így jobb munkamorált és fizetést is eredményezhet. Az Egyesült Államokban egyre több tanulmány készül az emberek nemi életéről, és hogy az milyen hatással van a kommunikációra, valamint a munkahelyen mutatott teljesítményre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest