A Miniszterelnökséget vezető miniszter az osztrák főváros egy olyan kerületébe látogatott, melyet gyakorlatilag elfoglaltak, és saját képükre formáltak a migránsok.

Pintér M. Lajos

Húsz éve egyetlen bevándorló sem lakott még Bécs azon régi, nagy hírű városrészében, ahol kedden Lázár János járt. Térségünk országgyűlési képviselője Facebook-oldalán videóban összegezte a tapasztalatait.

Ausztriában 700 ezer bevándorló él, nagy részük ezen a környéken. A bécsi iskolák jelentős részébe már nem járnak fehér osztrák gyerekek, csak muszlimok, közel-keletiek. Az őslakos osztrákok elköltöztek, ha tetszik: elmenekültek innen, a fehér keresztények már csak a nyugdíjasok között találhatók meg, mindenki más bevándorló, ők határozzák meg a közösség életét.

Az eredmény pedig szemmel látható, kézzel fogható: piszkosabb utcák, rendezetlen környezet, elharapózó bűnözés, növekvő félelem. Meg is kérdezte volna az érintetteket a képviselő, hogy érzik magukat új hazájukban, de nem járt sikerrel: senki sem akadt, aki értett volna a német szóból…

– Nem is kérdés, milyen jövő áll a magyar városi polgárok előtt, ha az ellenzékiek beengedik a bevándorlókat. Bűnözés, félelem, kosz, piszok vár ránk. Ha bejönnek, ez a folyamat megállíthatatlan. Egyedül a jelenlegi kormány tudja és akarja megvédeni az országot – figyelmeztet Lázár János.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest