A hét második és az év 65. napján a Leonórákat, az Inezeket és a Kolettákat köszönthetjük. Már csak 300 nap maradt 2018-ból. Ma már a hőmérő 0 Celsius-fok fölé emelkedik, azonban az esernyőt érdemes magunkkal vinni, ugyanis az időjósok szerint esni fog.

MH – összeállítás

A makói férfi kézilabdások sajnos kikaptak az NB II PSG-jétől, azonban a női csapatunk remekelt a Szolnok ellen. A Hagymatikum Gyógyfürdő nemcsak kedvez a nyugdíjas vendégeknek, hanem találkozót is szervez nekik. Digitalizálják a Makói Városi Televízió 1990 és 2001 között készült felvételeit. Április 8-án 14 jelölt neve szerepel majd a szavazólapon, dőlt el tegnap.

Április 8.: Tizennégy jelölt lesz a szavazólapon – Makó Híradó

Összesen 36 jelölő szervezet/jelölt vitt el aláírási íveket a vásárhelyi választási irodából, hogy azon az április 8-i országgyűlési képviselő választásra gyűjtsenek szignókat. Ezeket ma délután 4 óráig kellett leadni.Az érvényes legalább 500 ajánlást összegyűjtött jelöltek sorrendjét ma este sorsolták ki.

Ma nem maradunk program nélkül: a Hagymatikumban tavaszi nyugdíjas találkozó lesz – 9 órától ingyenes szűréseket végez az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai, de a fürdő gyógyszolgáltatásait is kipróbálhatják a vendégek. A Hagymaházban a Magán Zeneiskola képzőművészeti csoportjainak alkotásaiból nyílik kiállítás, illetve Maroslelén kórházfórumot tart Kallai Árpád, a makói és hódmezővásárhelyi kórházak főigazgatója.

A mai nap több dologról is nevezetes: például ezen a napon született Király Levente színművész, a Nemzet Színésze és Valentyina Vlagyimirovna Tyereskova az első női űrhajós.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest