Hírek

A színpadon kapott szívrohamot a Piramis énekese

Budapesti koncertjük közben lett rosszul Csoki, azaz Nyemcsók János. A zenészt kórházba vitték, az utolsó számot már nem tudták eljátszani.

MH

Már a koncert előtt sem érezte jól magát az énekes, de zenésztársai ebből még nem következtettek arra, hogy ekkora baj lenne. Csoki nélkül adták elő a Szállj fel magasra című dalt, hosszúra nyújtva, hátha addigra visszaér az énekes.

– Mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát, de bevallom, ebből még nem következtettünk vészhelyzetre, hiszen korábban is előfordult, hogy a fáradtság és a fellépés előtti izgalom miatt szédelgett, mielőtt kiléptünk a közönség elé, de valahogy mindig összekapta magát – nyilatkozta Vörös Gábor, a zenekar basszistája a Blikknek.

Nyemcsók Jánost kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát. Az előjelek ellenére – miszerint az énekes sápadt volt a színpadon és nehezen állt meg a lábán – a számokat így is jól énekelte.

– A közönség is igazolhatja, Csoki hibátlanul énekelte végig a koncertet, de azt még nem tudjuk megítélni, mikor térhet vissza a színpadra. Most csak az számít, hogy jöjjön rendbe – mondta Vörös Gábor.

A zenekar Facebook-oldalukon köszönte meg a helyszíni segítséget és a rajongók támogatását.

 

Borítókép: Fábián Borbála / Piramis zenekar Facebook-oldala