A Makói KC női felnőtt és ifjúsági csapata is legyőzte a Szolnokot. A felnőttek ráadásul minden edző álmát is megvalósították, a szombati női kézilabda mérkőzése.

MH-sport

Makói KC- Szolnoki KCSE 19-17 (12-11)

NBII/Délkeleti csoport, női felnőtt kézilabda mérkőzés, 50 néző előtt.

Vezette: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán Versenybíró: Daru Péter

Makói KC: CSEH, Kádár (kapusok), DEBRECZENI 3/1, Nagy N. 1, Antal 2, RÓZSA 6, Kozserán K., DRAXLER R. 7/6, Draxler D., Méreg, Nagy F., Dénes Dorka, Hadobás Rebeka

Kiállítás: 4/3.

Szabó Attila: A kezdeti meggyőző támadó játékunknak köszönhetően a mérkőzés elején sikerült néhány gólos előnyre szert tennünk, Ezt követően a támadásainkat kissé elkapkodtuk, nem játszottunk kellő türelemmel, aminek következtében magunkra húztuk a jó játékerőt képviselő ellenfelünket. Szerencsére a lányok védekezésben olyat alkottak, ami minden edző álma. A makói védőfal szinte átjárhatatlan volt az ellenfél számára. Persze itt eszembe jut Minarik Ede bácsi elhíresült mondata: ” Kell egy kapus!” Nekünk kettő van! Nagyszerű teljesítményük meghatározta a találkozó alakulását.

Makói KC-Szolnoki KCSE 25-15 (12-5)

Női Ifjúsági III. Osztály/DK, 50 néző előtt.

Vezette: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán

Makói KC: Stefanik/Kapus/, Bozsó, Farkas, Halasi, Kakuszi, Rácz 1, Szűcs 2, Dénes Dominika 4, Dénes Dorka 10/2, Hadobás 5/1, Szél 2, Bugyi 1.

Kiállítás: 1/1.

Balázs Erika: Esélyeshez méltóan, végig uralva a mérkőzést, meggyőző különbséggel nyertünk ezen a bajnoki fordulón. Dolgozunk tovább, hogy a most is szép számmal megjelent szurkolóinknak még több „élményt nyújthassunk”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest