Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Ismét egy új héthez érkeztünk, és bár a hétfő mindig nehéz, a héten végre beköszönt a tavasz. A tegnapi nap legfontosabb hírei mellett azt is eláruljuk, milyen időre számíthat a következő napokban!

MH – összeállítás

Tegnap délelőtt megtelt az Erdei János Városi Sportcsarnok: megtartották az Aerobik Diákolimpia Kelet-Magyarországi döntőjét, ahol közel háromszáz versenyző mutathatta be tudását. A tegnapi napon írtunk a hajnalban zajló 90. Oscar-gáláról, amelyen bár jelölték Enyedi Ildikó filmjét, sajnos nem sikerült zsinórban harmadszorra elhoznunk a szobrocskát.

Ma délután négyig lehet leadni az íveket, ezt követően dönt a helyi választási bizottság az újabb jelöltekről, eddig azonban csak három indulni kívánó vált valóban országgyűlési képviselőjelöltté.

– Mindenkinek észre kell vennie, hogy van tétje az április választásoknak – fogalmazott Lázár János, továbbá elmondta, a választásnak a bevándorlás a fő kérdése. Kiss Attila, A Jobbik jelöltje Csanádalbertin járt, ahol elnézést kért a falu lakóitól, ha megsértette őket korábbi kijelentésével a Művelődési Ház kapcsán.

A mai napon az Adorjánokat és az Adriánokat köszöntjük. A hétfő bár még túlnyomóan felhős lesz és csak három Celsius-fok körül mozog majd a hőmérséklet, holnap már nyolc, csütörtökön pedig már tíz fok körül alakulhat a nappali hőmérséklet, tehát kicsit késve, de érkezik a tavasz!

Az utolsó téli napokhoz és a reggeli kávéhoz pedig Sting dalát ajánljuk: