A CONTITECH  Makói KC a PP Kiskunfélegyházi HTK ellen játszott tegnap délután. A Maros-menti csapat 6 góllal kapott ki. Gera Norbert edző úgy értékelt, hogy korrekt játékkal szenvedtek vereséget.

MH – Makó

Nehéz mérkőzésen a két csapat közötti tudás döntött. A CONTITECH Makói KC férfi NB II kézilabda csapata a mérkőzésen mindent megtett, hogy megfeleljen az elvárásoknak, de nagy rutinnal és hosszabb cserepaddal rendelkező vendégek győztek.

– Az NB II PSG-jétől, ahol húsz olyan játékos van, akik a bajnokság bármelyik csapatában meghatározóak lennének, korrekt játékkal szenvedtünk vereséget. A jövő héten letudjuk a dobogósokat és utána kezdődik az igazi harc a bennmaradásért számunkra – fogalmazott Gera Norbert, a makóiak edzője.

Jövő héten, március 10-én a csapat Mezőtúron játszik a bajnokjelölt ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztes eredményt érjen el.

Eredmény:

CONTITECH  Makói KC  –  PP Kiskunfélegyházi HTK

Végeredmény:  22 : 28 (11 : 17)

Vezette: Hirt György, Tányik  Ferenc.

* * *

A makói ifi csapat sima győzelmet aratott tetszetős gólra törő játékkal. Legjobb makói góldobók: Szabó Richárd (9 gól), Sándor Róbert (7 gól), Lajtár Krisztofer (6 gól), Dóczi Tamás (5 gól) és Zsiga Roland (4 gól).

Eredmény:

Makói KC  –  PP Kiskunfélegyházi HTK

Végeredmény:  38 : 29 (22 : 16)

Borítókép: www.makohandball.net.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest