Kék hírek Kiemelt hírek Térség

Kokain és marihuánagyanús cigi a határon – videóval

115 gramm kokaingyanús anyagot, valamint három, kézzel sodort marihuánagyanús cigarettát találtak egy személyautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.

MH-kék hírek

A NAV munkatársai egy osztrák rendszámú autót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

navigate_before
navigate_next

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a jármű ellenőrzésekor az ülések közti kartámaszban három, kézzel sodort marihuánagyanús cigarettát találtak. Ezután a pénzügyőrök a vizsgáló aknára irányították az autót, aminek az alvázából egy sárga nylonzacskóba csomagolt nedves massza esett ki, amely a kokain tesztre pozitívan reagált. Előkerült még egy bontott, „Ketanol forte” feliratú üveg is, amiben ismeretlen eredetű tabletták voltak.

Kokain és marihuána Röszkén

Kokain és marihuána Röszkén A pénzügyőrök 115 gramm kokaingyanús anyagot, valamint három, kézzel sodort marihuánagyanús cigarettát találtak egy személyautóban, Röszkén. Munkatársaink egy osztrák rendszámú autót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a jármű ellenőrzésekor az ülések közti kartámaszban három, kézzel sodort marihuánagyanús cigarettát találtak. Ezután a pénzügyőrök a vizsgáló aknára irányították az autót, aminek az alvázából egy sárga nylonzacskóba csomagolt nedves massza esett ki, amely a kokain tesztre pozitívan reagált. Előkerült még egy bontott, „Ketanol forte” feliratú üveg is, amiben ismeretlen eredetű tabletták voltak. Munkatársaink a kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2018. március 3.

A pénzügyőrök a kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.