Hírek Makó Térség

Jó reggelt, Makó!

Fagyos reggelre ébredhetünk és kevés az esélye, hogy a hőmérő higanyszála a 0 Celsius-fok fölé menjen. Ha még nem szeretne útnak indulni, akkor pörgesse át a tegnap legfontosabb híreit!

MH – összeállítás

Tánccal és zenével búcsúztatta a telet a Maros Táncegyüttes. Több mint 30 éves hagyomány már, hogy kicsiktől a nagyokig mindenki fellép, aki „marosos”. Kiszomboron batyus bál volt – még Szegvári Ernőné is készült finomsággal. Apátfalván a gazdák báloztak. Lázár János, a térség országgyűlési képviselője eleget tett a meghívásnak és remekül is érezte magát.

Lázár János is pálinkát kóstolt Apátfalván – Makó Híradó

Aki földdel foglalkozik, hihetetlen mennyiségű munkát, stresszt, kockázatot, áldozatot vállal magára, de a legtöbb értéket teremti, mondta a térség országgyűlési képviselője az apátfalvi Gazdabálon.

A mai napon rendezik meg az Aerobik Diákolimpia Kelet-Magyarországi döntőjét az Erdei János Városi Sportcsarnokban. Az ingyenes rendezvény tavaly is sok érdeklődőt mozgatott meg, rengetegen választották ezt a programot a hét levezetéseként. Délután a Maros Táncegyüttes újabb ráadást ad: 17 órától a Hagymaház színpadán űzik a telet.

Nem akarunk senkit elkeseríteni, de tudjuk, holnap milyen nap lesz!