Kaotikus válasz, gyógyító leforrázás, Lázár köszönete, Görög Zita anyai örömei. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Kíváncsiak

Kaotikus válasz.

Még mindig sok a kérdés a szentesi gyermekotthon körül – 90 lakót szeretnének odaköltöztetni, ám hogy pontosan mikor, nem mondta meg a fenntartó – a forró témát a Delmagyar.hu járja körül.

„Kaotikus a válasz, amely Szentesre érkezett. A lakosságot az érdekelné, hány gyermek költözik, melyik iskolába járnak majd – adott hangot a kételyeiknek Szabó Zoltán Ferenc önkormányzati képviselő a testületi ülésen.”

Még mindig sok a kérdés a szentesi gyermekotthon körül – 90 lakót szeretnének odaköltöztetni

Kaotikus a válasz, amely Szentesre érkezett. A lakosságot az érdekelné, hány gyermek költözik, melyik iskolába járnak majd – adott hangot a kételyeiknek Szabó Zoltán Ferenc önkormányzati képviselő a testületi ülésen. A gyermekotthon ügye hónapok óta foglalkoztatja a testületet és a helyi lakosokat, lapunk is folyamatosan követi.

Megköszönték

Jó munka és együttműködés.

Köszönőlevelet küldött a vásárhelyi választóknak Lázár János és Hegedűs Zoltán – írja a Vásárhely24.

„Vélhetően az összes vásárhelyi postaládába belekerült ma az alábbi levél, melyben a vásárhelyieknek köszönik meg a vasárnapi aktív részvételt az időközi polgármester választáson. Lázár János és Hegedűs Zoltán e szórólapon is gratulálnak Márki-Zay Péternek, jó munkát és együttműködést kívánva.”

Köszönőlevél Hegedűstől és Lázártól – Vásárhely24

Ma dobtak be levelet a vásárhelyi postaládákba,melyben többek között a vasárnapi részvételt köszönik meg a választóknak, de a közös munkáról is írnak. Vélhetően az összes vásárhelyi postaládába belekerült ma az alábbi levél, melyben a vásárhelyieknek köszönik meg a vasárnapi aktív részvételt az időközi polgármester választáson.

Leforrázva

Minden növény gyógynövény.

A Promenad.hu a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ által szervezett Gyógyító hónapok teadélutánjára látogatott el.

„Ha a növény gyökeréből készítünk teát, akkor azt főzni kell, és nem csak ráönteni a forró vizet. Ha a növény leveléből készítünk innivalót, akkor annak elég annyi, ha csak leforrázzuk. A termésből készült teákat általában hosszú ideig kell áztatni, hogy a hatása megfelelő legyen.”

Minden növény gyógynövény | Promenád.hu – a vidék hírportálja

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ által szervezett Gyógyító hónapok keretében teadélutánt tartottak az intézmény első emeletén. Az előadás sorozat első részében a gyógynövényekről általánosságban esett szó, a csütörtöki prezentációban pedig kicsit részletesebben ismerhették meg a növényeket, azok felhasználását és forgalomba kerülését.

Örömködik

Görög Zita áldott állapotban.

Vetélése után újra babát vár Görög Zita műsorvezető, mégpedig a futballista Laczkó Zsolttól – írja a Lokál Online.

„A kapcsolatuk nem indult könnyen, hiszen mindketten egy nehéz időszak után találtak egymásra. A modell korábbi kapcsolatai rendre zátonyra futottak, ráadásul három évvel ezelőtt elvetélt. Most viszont hatalmas az öröm, hiszen párját két gyermeke is elfogadta.”

Görög Zita vetélése után újra babát vár | Lokál

Volt egy megérzésem, hogy terhes vagyok, két gyerek után ez nem is furcsa. Már tudtam, hogy nem fog megjönni a menzeszem, amikor megkértem Zsoltit, hogy vegyen egy terhességi tesztet. Mondtam neki, hogy készüljön, mert biztos hogy várandós vagyok. (…) Másnap reggel elvégeztem a tesztet. Zsolti épp a fogát mosta, amikor megmutattam a pozitív eredményt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest