Izgalmas és színes programoknak ad otthont a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézménye március 5. és 9. között a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete rendezvénysorozat keretein belül.

MH – Összeállítás

Elsősorban pedagógusokat és szülőket várnak, de minden érdeklődőt szívesen látnak, akik szeretnék megismerni az intézmény nyújtotta lehetőségeket, betekintést nyerni az ott folyó pedagógiai és pszichológiai munkába.

Hét tagintézményünk változatos programjaiból válogathatnak a megye teljes területén. Nyílt napokon korai fejlesztő, óvodai és iskolai fejlesztő foglalkozásokat nézhetnek meg, szakma-, és ágazatközi műhelyeken vehetnek részt, a szülőkkel pedig hasznos praktikákat osztunk meg a gyermekükkel való otthoni közös játékokhoz, tevékenységekhez. A szakmai rendezvényeinkkel csatlakozunk a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete országos programhoz, melynek célja, hogy betekintést nyújtson a köznevelési rendszer eme sajátos, sokoldalú intézményének működésébe – tájékoztatott Bacsa Judit, a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatója.

A makói lehetőségekről Koczkás Anikó tagintézmény-vezető adott felvilágosítást: A Pedagógiai Szakszolgálatok Hete egy országos rendezvénysorozat, melyhez  intézményünk is csatlakozott. A Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézményének programjait úgy állítottuk össze, hogy bepillantást engedjünk szakfeladataink ellátásába nemcsak pedagógusok, hanem szülők számára is. Változatos rendezvényeink között előadások, saját élményű programok, workshopok, nyílt órák egyaránt megtalálhatók, ezáltal tudjuk bemutatni leginkább  sokrétűségünket és hozhatjuk közel minden érdeklődő számára az általunk kínált lehetőségeket. Elmondta továbbá azt is, hogy valamennyi program ingyenes, ám a részvétel regisztrációhoz kötött, amit telefonon vagy e-mailben tehetnek meg a leendő résztvevők.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest