Fölényes győzelmet aratott tegnap a Makói KC felnőtt női kézilabda csapata az Abonyi KC ellen. Az idegenben vívott izgalmas mérkőzésen kemény ellenfelet győztek le. Az ifjúsági csapat azonban kikapott.

MH-sport

Abonyi KC-Makói KC: 20-25 (9-14)

NBII/DK, női felnőtt mérkőzés: Abony, Városi Sportcsarnok: 120 néző

Makói KC: CSEH, KÁDÁR/kapusok/, DEBRECZENI 6/1, NAGY 4, ANTAL 4, KOZSERÁN K., DRAXLER R. 7/3, DRAXLER D. 4, DÉNES DORKA, DÉNES DOMINIKA, HADOBÁS R.

Szabó Attila: A csapat abonyi szereplését értékelve, csak pozitív jelzőket használhatok! Szervezett, fegyelmezett védekezés, ötletes, tudatosan felépített támadójáték. Ennek függvényében nem meglepetés, hogy végig irányítva a mérkőzést, fölényesnek mondható győzelmet arattunk. Minden játékosom kitűnően játszott.

Abonyi KC-Makói KC: 25-21 (10-11)

Női Ifjúsági III. Osztály/DK. Abony, Városi Sportcsarnok 50 néző

Makói KC: Stefanik/Kapus/, Bozsó, Dénes Dominika.5/1, Dénes Dorka 8/1, Farkas 1, Hadobás 4, Halasi 1, Kakuszi, Rácz, Szűcs 2

Balázs Erika: Első idegenbeli mérkőzésünkön sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, kifejezetten masszív védelmünk és türelmes támadójátékunk volt ebben a szakaszban. Azonban a második félidő derekán volt egy hosszabb megingásunk, mellyel az ellenfelet előnyhöz juttattuk. Dolgozunk tovább, hogy ezeket a pontatlanságokat kijavítsuk az elkövetkezendő meccsekre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest