Igazán hideg reggelre ébredtünk, ugyanis a hőmérő igen a 0 fok alatt maradt. A napi legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 Celsius-fok lehet és ehhez észak-keleti szél is párosul. Azonban havazásra is lehet számítani. Ebben a dermesztő hidegben nézzük meg, mi történt a hét utolsó napján Makón és térségében.

MH – összeállítás

A mozgás mindenkié és ezt mi sem bizonyította jobban, hogy a 60 év felettieknek tartott órát Lóránth Kata aerobik és személyi edző. A gyakorlatok előtt elárulta, felnéz azokra a „senior valiorokra”, akik újrakezdik a mozgást. Csattognak a csatornafedelek a Szép utcában: az olvasói szavazásból is kiderült, hogy igen. Szikora Robiék hatalmas bulit csaptak a Hagymatikumban – a gyógyfürdő farsangi bulija nagyon jól telt. Hódmezővásárhelyen időközi polgármester választás volt: a szavazatok 57,49 százalékát kapta Márki-Zay Péter független jelölt.

Koncerthelyszínné varázsolták a fürdőt Szikora Robiék – Makó Híradó

Farsangi szauna szeánszok, különleges ételek és jelmezverseny is várta a vendégeket. A kétnapos rendezvény sztárja, Szikora Róbert és az R-Go Gidák pedig valóságos koncerthelyszínné varázsolták a Hagymatikumot. Kiss Dániel – Makó A fürdő nyitása óta minden évben megrendezik a farsangot a Hagymatikumban, ráadásul az idén kétnapos rendezvénnyé nőtte ki magát.

Bár ma hétfőt írunk, érdemes lesz velünk tartani. Hogy jobban induljon a nap, hallgassuk meg a Cimbaliband dalát, amelyet a hét első napjáról írtak.

Ugye, jobb már?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest