Farsangi szauna szeánszok, különleges ételek és jelmezverseny is várta a vendégeket. A kétnapos rendezvény sztárja, Szikora Róbert és az R-Go Gidák pedig valóságos koncerthelyszínné varázsolták a Hagymatikumot.

Kiss Dániel – Makó

A fürdő nyitása óta minden évben megrendezik a farsangot a Hagymatikumban, ráadásul az idén kétnapos rendezvénnyé nőtte ki magát. A tegnapi napon DJ Nacsa invitálta bulizni a vendégeket, ma pedig különleges szauna szeánszok, az étteremben farsangi ételek várták a kikapcsolódni vágyókat, de a mai napon Szikora Róbert is színpadra lépett, akinek koránt sem volt ismeretlen a város.

Mint elmondta, nagyon szépnek tartja Makót, számtalanszor járt már a városban, a Hungáriával és az R-GO-val is, hozzátéve, hogy baromi sok szúnyog van itt. Azt is elárulta, hogy amikor Tunéziéban forgattak klipet ’98-ban, akkor egy makói operatőrrel is dolgozott együtt.

– Még arra emlékszem, hogy jó hagymaszag van. Ez nem csak egy gondolat,  hogy persze, hagymát termesztenek, itt tényleg hagymaszag van, és ez jó, mert én nagyon szeretem a hagymát – tette hozzá.

A koncert előtt jelmezverseny várta nem csak a kicsiket, hanem a nagyokat is, hiszen volt, aki a gyermekével állt színpadra. Az ötletesnél ötletesebb jelmezekkel rendelkező versenyzők közül végül Báthory Lili lett az első, aki virágcserépnek öltözött. Mint elárulta, otthon készítették a jelmezt anyukájával, és izgult a fellépés miatt, nem számított az első helyre, de örül neki. A zsűri két különdíjat is kiosztott: ezt a kalóz és a bűvészboszorkány kapta meg. Aki pedig helyben szeretett volna jelmezt készíteni, arra is lehetőség volt, hiszen a kézműves foglalkozáson maszkokat készíthettek a gyerekek.

A koncertet nagy érdeklődés övezte, többen a színpad előtt állva várták Szikora Robiékat. Felszólaltak a slágerek, sokan a medencék széléről hallgatták a dalokat, a felső szint is megtelt lelátóvá vált – tehát sikerült a sztárfellépő célkitűzése, hiszen a koncert előtt elmondta: szeretnének közönséget csinálni a fürdőzőkből.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest