Az egykori polgármester özvegye szerint a hódmezővásárhelyieknek érdemes végiggondolniuk, 1990-től máig milyen utat tett meg, hová jutott el a város.

Pintér M. Lajos – Térség

Térségünk országgyűlési képviselőjének honlapján a Négyszemközt rovatban szombaton özv. Rapcsák Andrásné a vendég. Lázár János többek között arról beszélget az egykori polgármester, országgyűlési képviselő özvegyével, milyen úton jutott el Rapcsák András a politikába, a közéletbe.

Lázár János

Lázár János – Országgyűlési képviselő hivatalos weboldala. Csongrád 04. választókerület.

A lazarjanos.hu oldalon megtekinthető videóinterjúból kiderül, a rendszerváltás utáni első polgármester szinte ösztönösen érzett rá, milyen képességeket kíván egy város vezetése, konkrét terveket és elképzeléseket fogalmazott meg Hódmezővásárhely felzárkóztatása érdekében, és végre is hajtotta azokat. Szó esik arról is, hogy komoly nehézséget jelentettek számára a konfliktusok, a pletykák, a sok esetben a saját politikai családból érkező támadások, és nagyra becsülte a fiatal Lázár János támogatását, így lettek szoros szövetségesek.

Özv. Rapcsák Andrásné a vasárnapi időközi polgármester-választás előtt azt tanácsolja a helyieknek, gondolják végig, milyen utat tett meg a város 1990 óta, és döntsenek józanul annak figyelembe vételével, hogy lózungokat bárki pufogtathat, de a valójában csak a tettek és a város iránti elkötelezettség számítanak.

A videó erre a linkre kattintva azonnal elindul!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest