Makó Színes

Két nyomozás is volt a hétvégén a Gloriusban

Dupla teltházas rendezvénye volt február utolsó hétvégéjén a Grand Hotel Gloriusnak. A makói négycsillagos szállodában pénteken és szombaton este is sikerrel oldották meg a rejtélyes bűnügyet azok, akik részt vettek a Gyilkosság a vacsorán elnevezésű krimi vacsorán.

Szabó Anita – Makó

Közkívánatra ismét színházi előadással egybekötött vacsorát rendeztek a makói Grand Hotel Gloriusban. 2018. február 23-án és 24-én este bárki ismét megoldhatott egy rejtélyes bűnügyet, miközben csodás étkeket fogyasztott. – Decemberben volt a műfaj premierje a szállodában. Akkora sikernek bizonyult a vendégek körében, hogy nem csak az újabb alkalmat, hanem rögtön az újrajátszását is meg kellett szerveznünk – tájékoztatott Farkas Diána értékesítési vezető, aki nem véletlenül használt tájékoztatásában teátrumi kifejezéseket.   Az izgalmas program színészek játékán keresztül, interaktív vacsora keretében kapcsolta be a résztvevőket egy izgalmas nyomozásba.

A korábbi rendezvényen egy gazdag iparmágnás halálának körülményeit tárták fel a nyomozó tanoncok, ezúttal pedig négy bérgyilkos és két lövés okozott fejtörést. Izgalmakban most sem volt hiány, miközben lépésről-lépésre göngyölítették fel az ügyet az asztalonként szerveződött csapatok. Ahogyan egy jó krimiben kell, semmi sem volt igazán biztos, kivéve, hogy merénylet történt a sárgaköves úton. – Hiányoljuk a különleges, szórakoztató kulturális programokat vidéken, ezért is örültünk ennek a lehetőségnek. Ajándékba kaptuk a jegyeket a mai estére és ez volt a legszebb karácsonyi meglepetésünk. Kíváncsiak vagyunk, mi fog történni, és abban bízunk, hogy mi fogjuk megoldani az esetet. Szeretjük a nyomozást, a krimiket és szerintünk ügyesebbek leszünk a fiúknál – célzott a szomszédos asztaltársaságra Csepregi Krisztina, aki Szegedről, a barátnőivel érkezett a programra.

Fodor Krisztián chef pedig ezúttal is mindent megtett azért, hogy ne csak a hangulat, de a menüsor is izgalmas legyen. – Vaddisznó rilette az előétel hagymalekváros lepelben pisztáciával, amit csirkemell supreme követ, erdei vargányamártással és burgonya lángossal. Desszertként pedig vadkörtés tortát szolgálunk fel karamellel és levendulás habbal – árulta el a négycsillagos szálloda konyhafőnöke.

A fordulatokban bővelkedő nyomozás részletei ugyan titkosak, de annyit elárulhatunk, hogy a rejtély megoldódott és az elkövető lelepleződött mindkét este végére. Ha valaki eddig lemaradt a krimi színház előadásairól, megnyugodhat, a sales manager információi alapján, lesz még vacsora gyilkosság az idén. De addig is, mindenkit szeretettel vár más programjaira is a makói Grand Hotel Glorius.

 

navigate_before
navigate_next