Télűző farsangi mulatságot rendeztek pénteken délután a Csongrád Megyei Napsugár Otthon Ópusztaszeri Otthonában. A kabaré a vidámságot, a zenés műsor a jó hangulatot emelte az egekbe, hogy minderre a finom farsangi fánk tegye fel a koronát.

MH-Ópusztaszer
Több heti felkészülés előzte meg a nagy napot, hogy minden ellátott a lehető legjobbat hozza ki magából. Nagyon sokan jelentkeztek, végül 13 produkcióban 24 lakó mutathatta meg ének- és tánctudását valamint színészi tehetségét. Mindenki nagyon lelkiismeretesen készült erre az alkalomra. Nagymihály Irén intézményvezető helyettes megnyitó beszéde után Simon Györgyi részlegvezető köszöntötte a megjelenteket.

Elsőként az otthon szociális munkatársai nyitó táncprodukcióját tekinthette meg a közönség, mely hatalmas sikert aratott. A Tóhajlat Színjátszó Kör minden lehetőséget megragad arra, hogy megmutathassa tagjai tehetségét, így ez alkalommal sem maradhatott el, hogy színpadra lépjenek, ezúttal egy kabaré jelenettel. A lakók és az otthon munkatársai együttműködését mi sem példázza jobban, mint, hogy az egyik dolgozó gitáron kísérte a műsor során az egyik tehetséges lakó énekét.

Idén sem maradhatott el a már megszokott tombolahúzás, mely több héten át lázban tartotta lakóinkat. Számos kisebb és nagyobb ajándékcsomaggal készültek a szervezők, megpróbálva eltalálni mindenki szíve vágyát. A farsangi fánk pedig nem csak a vércukorszintet, a hangulatot is az egekig emelte.

A farsangi bál zárásaként a résztvevők élőzenés mulatsággal és közös tánccal intettek búcsút a télnek – tudtuk meg Tallósi Noémi szociális segítőtől.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest