Hírek Sport

Döntetlent ért a makói motiváltság

Az UTA Arad fiataljai elleni főpróbán ugyan nem jött össze a győzelem, de jövő héten a bajnoki rajton lehet javítani!

MH – Csfoci.hu

A jövő heti NB III-as rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a romániai UTA Arad fiataljai ellen játszotta a Makó FC. A szombati találkozón ugyan számtalan lehetőséget kidolgozott a hagymavárosi együttes, de csak Bánóczki Dániel találatának köszönhetően szűken, 1-0-ra vezetett a szünetben.

A második félidő is makói dominanciával telt, ám az aradiak egy védelmi megingást kihasználva egyenlíteni tudtak: a hátralévő időre is maradt ugyan a hazai helyzet, de ez sem hozott gólt, így végül ezzel a döntetlennel zárult a Maros-partiak felkészülése.

A Makó jövő szombaton 14.30-kor az Erdei Ferenc téren a Hódmezővásárhely elleni megyei rangadóval indítja a tavaszi idényt. A derbi a presztízsen kívül komoly tétel is bír, hiszen Méhes Tibor legényei az utolsó előtti, tizenötödik, míg a vásárhelyiek a tizennegyedik helyről várják a folytatást, azaz egyáltalán nem mindegy, ki indulhat a riválisok nyomába a bennmaradásért folyó harcban.

Felkészülési mérkőzésen:

Makó FC – UTA Arad junior 1-1 (1-0)
Makó: Füstös – Kasuba, Rakonczai, Tóth I., Juhász Gy., Gémes, Tóth T., Bánóczki, Molnár J., Babolek, Széll K. Játszott még: Garamvölgyi (kapus), Veres Á., Patai, Vajna M., Varga R., Mezei, Frank B.
Makói gól: Bánóczki D.

Méhes Tibor: – Sok helyzetet kialakítottunk, de kihagytuk azokat, el kellett volna döntenünk a meccset. Ugyan a szünet után is adódott lehetőségünk, remélem, jövő szombaton ezeket berúgjuk. Elégedett vagyok a csapattal, látom a motiváltságot a játékosokon.

Forrás: csfoci.hu

A borítóképen: Bánóczki Dániel (fotó: Albert Barbara, archív)