Kék hírek Térség

17 kiló dohánnyal tömte meg a kocsiját – videóval

A pénzügyőrök több mint 17 kilogramm fogyasztási dohányt foglaltak le egy személyautóban. Volt a pótkerék tartóban, az első ülés alatt, de jutott még a poggyászba is.

MH-kék hírek
A pénzügyőrök egy bosnyák rendszámú személyautót ellenőriztek Röszkén. A sofőr azt mondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.  A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. Az autó pótkeréktartó rekeszéből, az első ülések alól és a személyes poggyászokból több mint 17 kilogramm adózatlan fogyasztási dohány került elő.

Dohánnyal kitömött autó Röszkén

Dohánnyal kitömött autó RöszkénMunkatársaink több mint 17 kilogramm fogyasztási dohányt foglaltak le egy személyautóban, Röszkén. A pénzügyőrök egy bosnyák rendszámú személyautót ellenőriztek Röszkén. A sofőr azt mondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. Az autó pótkeréktartó rekeszéből, az első ülések alól és a személyes poggyászokból több mint 17 kilogramm adózatlan fogyasztási dohány került elő. Munkatársaink a félmillió forint értékű dohányt lefoglalták, a pénzügyi nyomozók a sofőrrel szemben költségvetési csalás miatt büntetőeljárást indítottak.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2018. február 23.

A NAV munkatársai a félmillió forint értékű dohányt lefoglalták, a pénzügyi nyomozók a sofőrrel szemben költségvetési csalás miatt büntetőeljárást indítottak.