Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Makói műbaglyok, vakmerő vadócok, miniszteri fogadóóra, Tóth Vera felhőkarcolója. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Ülep

Vakmerő vadócok.

Műbagollyal védik a makói Korzót a kéretlenül odatelepedő galamboktól, egyéb madaraktól, ám nem sok sikerrel – mutatja be a Delmagyar.hu.

„Az élethű ragadozó látványa elvileg elriasztja őket – itt azonban ez valamiért nem sikerült: a gerlék mellé, sőt a fejére is szívesen ülnek. Bátrak vagy csak tapasztaltak?”

Annyira nem félnek a bagolytól, hogy még a fejére is ráülnek – fotó

Az élethű ragadozó látványa elvileg elriasztja őket – itt azonban ez valamiért nem sikerült: a gerlék mellé, sőt a fejére is szívesen ülnek. Bátrak vagy csak tapasztaltak? Fotó: Szabó Imre

Fogadóóra

Éteri találkozó.

Ön kérdez, a miniszter válaszol: ma délelőtt a Rádió 7-ben – írja a Promenad.hu.

„Lázár János, Csongrád megye 4-es számú választókörzet országgyűlési képviselője február 23-án pénteken, 10 és 11:45 óra között képviselői fogadóórát tart a Rádió 7 Napraforgó című műsorában.”

Képviselői fogadóóra a Rádió 7-ben | Promenád.hu – a vidék hírportálja

Lázár János, Csongrád megye 4-es számú választókörzet országgyűlési képviselője február 23-án pénteken, 10 és 11:45 óra között képviselői fogadóórát tart a Rádió 7 Napraforgó című műsorában.

Legalja

Zavaros elme.

A hódmezővásárhelyi Fidesz és KDNP szerint Márki-Zay Péter még városát is képes lejáratni merő hatalomvágyból – olvasható a Vásárhely24-en.

„Hozzátette, a hatalom érdekében Márki-Zay képes kiszolgáltatni Hódmezővásárhelyt a magyar politikai élet legaljának, gátlástalanul segíteni minden zavaros hátterű politikai pártot és – a Hadházy Ákoshoz hasonló – zavaros elméjű politikust abban, hogy a várost lejárassák és megnyissák a város kapuit a Soros szervezetek előtt.”

Vásárhelyi Fidesz-KDNP: a magyar politikai élet legalját hívja ide Márki-Zay – Vásárhely24

A két párt elnökei, Bálint Gabriella és Havasi Katalin a helyi Fidesz iroda előtt tartott sajtótájékoztatójukon elmondták, Márki-Zay Péter, annak érdekében, hogy a címlapokra kerüljön, még saját városát is képes volt lejáratni. Bálint Gabriella elmondta, Márki-Zay Péter az elmúlt napokban bemutatta, mire számíthatnak tőle a vásárhelyiek, ha bizalmat szavaznak neki: Budapesti politikai aktivistákat hívott a városba és Soros szervezetekkel figyelteti a polgármestert választó hódmezővásárhelyieket a szavazókörökben.

Felhőkarcoló

Tóth Vera kalandjai.

Nem mindennapi élményben lesz részük a Tóth testvéreknek – rántja le a leplet egy titokról a Blikk.hu.

„Pontosan egy hónap múlva Kínában koncertezünk a tesómmal és a bandájával, meg a triómmal. Az egyik helyszín egy felhőkarcoló 62. emeletén lesz egy konzulátusi buliban.”

Hatalmas bejelentést tett Tóth Vera

Nem mindennapi élményben lesz részük a Tóth-testvéreknek, ugyanis Vera Gabival utazik majd Kínába. „Pontosan egy hónap múlva Kínában koncertezünk a tesómmal és a bandájával, meg a triómmal. Az egyik helyszín egy felhőkarcoló 62. emeletén lesz egy konzulátusi buliban.” Kíváncsian várjuk majd az élménybeszámolót!