Belföld Hírek Kiemelt hírek Színes Térség

Lázár és Hegedűs: Vásárhelynek Almási útján kell haladnia

Kellő humorral és kitartással kezeli a polgármester-választás körüli lármázást Hegedűs Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje – erről Lázár János riporternek vallott a miniszter honlapján.

Pintér M. Lajos

Nincs miről beszélni az összellenzéki jelölttel, aki nem vázolt fel olyan alternatívát Hódmezővásárhelyről, melyről vitatkozni lehetne – fogalmaz Hegedűs Zoltán alpolgármester, polgári polgármesterjelölt, aki a lazarjanos.hu weboldal Négyszemközt rovatának pénteki vendége.

Lázár János

Lázár János – Országgyűlési képviselő hivatalos weboldala. Csongrád 04. választókerület.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kérdésére elárulja többek között, ritkán szokott ideges lenni, ám az aljasságot, a szemét viselkedést nehezen viseli. A kampányban ennek ellenére is megőrizte higgadtságát és nyugodtságát, kellő humorral és kitartással tűrte a cirkuszt, hiszen a város ügyeit folyamatosan intézni kellett. Azzal a teherrel is együtt élt, hogy családjának el kellett viselnie az „apahiányt”.

A videóinterjúban többek között elhangzik: az utóbbi hetek lármája méltatlan Almási István emlékéhez, a korábbi polgármestert ugyanis a teljes város szerette és elismerte. A választás végeztével viszont Hegedűs Zoltán kész mindenkivel kooperálni, hiszen a legfontosabb, hogy „Almási István útján haladjon tovább a város”.

A beszélgetésből az is kiderül, milyen tulajdonságokra van szüksége egy jó polgármesternek, csapatmunka vagy egyszemélyes harc-e a városvezetés, és mit veszíthet Hódmezővásárhely, ha most bedől a bolondériának vagy az országos szirénhangoknak.