Akárcsak korábban a magyar kupában, a szerdai felkészülési mérkőzésen is megverte a Makót az NB III Keleti csoportban szereplő gárda. 

MH – Csfoci.hu

Nehezen lendült játékba a Makó FC az utolsó előtti felkészülési mérkőzésén, amelyen az NB III Keleti csoportjában szereplő Füzesgyarmat volt a Maros-partiak vendége: az a csapat, amely magyar kupából ejtette ki a Maros-partiakat (szeptemberben 3-0-ra verték odahaza Sirokmánékat).

A találkozó elején vezetést szereztek a hazaiak, Molnár János keresztpassza után pontos volt a visszagurítás is Gémes Bence részétől, az érkező Babolek Zoltán pedig a gyarmati kapuba passzolt. A szünet előtt egy szöglet utáni fejesből egalizált a Füzesgyarmat, majd a fordulást követően egy kissé szerencsés találattal a vezetést is megszerezte a vendég együttes. Kemény belépők és paprikás hangulat színesítette a szerda esti felkészülési találkozót, amelynek a végén a Gyarmat szerezte meg a harmadik gólját, miután egy sérülés miatt csak tízen maradtak Méhes Tibor mester legényei.

A mezőnyben kiegyenlített meccset így a Békés megyei együttes nyerte: a hagymavárosiak pedig szombaton az UTA Arad ellen tartják a főpróbát a jövő heti bajnoki rajt előtt.

Felkészülési mérkőzésen:

Makói FC – Füzesgyarmati SK 1-3 (1-1)
Makó: Garamvölgyi – Rakonczai, Tóth I., Lipták, Juhász Gy., Gémes, Sirokmán, Bánóczki, Molnár J., Babolek, Széll K. Játszott még: Füstös (kapus), Kasuba, Gilinger, Vajna, Veres Á., Varga R.
Makói gól: Babolek Z.

Méhes Tibor: – Az első játékrész jól alakult, a védelmünk a bekapott gól ellenére jól megoldotta a feladatait. A fordulást követően támadásban többet kellett volna mutatnunk. Összességében jó meccset játszottunk, ami elérte a célját. Holnap pihenés vár a fiúkra, pénteken folytatjuk a munkát.

Forrás: csfoci.hu

Borítókép: makoifoci.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest