Annyi minden történt tegnap is, hogy nem győztünk beszámolni róla. Ha véletlenül lemaradt volna, segítünk. Pár perc alatt képbe jöhet a lényeges dolgokról, mutatjuk mire volt érdemes odafigyelni.

MH – Összállítás

Az ország nyugati részén már alig látnak ki a hóból, a Kékesen már tegnap este 70 centiméter volt, de mi még mindig nem nagyon kaptunk belőle. Vajon fogunk-e még ezen a télen normálisan hógolyózni? A jelek szerint nem nagyon.

Ettől függetlenül az idő nem túl kellemes, megértjük, ha valakinek nincs túl sok kedve dolgozni menni, de sajnos muszáj lesz. Azért reméljük senki nem jár majd úgy, mint Szekeres Ferenc, Apátfalva polgármestere. Igaz ő sportsérülést szenvedett, de most három hétig csak otthonról irányítja telefonon, meg interneten keresztül a hivatalt.

Egy nap alatt 1300 ajánlást gyűjtött Lázár János – Makó Híradó

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje ma délután adta le az ajánlási íveket a választási bizottságnak. A testület az adatok ellenőrzését követően holnap dönt arról, hogy Lázár János hivatalosan is jelöltté válhat-e. Ehhez 500 érvényes aláírás elegendő. Lázár János március elsején induló kampánykörútja során a választókörzet mind a 19 településén tart fórumot.

Lázár János viszont belehúzott, a térség országgyűlési képviselője tegnap 1300 aláírást adott le, amivel egy nap alatt teljesítette a választáson indulás feltételét. Merthogy a kampánnyal együtt elindult az aláírásgyűjtés is, és mint kiderült a Kétfarkú Kutya Párt sem tétlenkedik.

A lakossági fórumok sorában tegnap Toldi Jánosé következett ahol többek között a várva várt Kálvin rendelőről is szó volt, ami nagyobb, és takarékosabb is lesz, mint a régi.

Sokat gondolkoztunk azon, hogyan segítsünk ma önöknek elkezdeni a napot, aztán a Youtube-on keresgélve beleütköztünk Dorina új számába, innentől nem is volt több kérdés. Muszáj belinkelni, el sem hinnék, de már több mint négy millió(!) megtekintésnél jár, pedig még tehetségkutatóban sem szerepelt. Ebből mi szerkesztőségileg hetet tettünk hozzá, alig bírtunk megállni, most önök jönnek! Szép napot mindenkinek!

https://www.youtube.com/watch?v=iP_6hMnnxIc

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest