Hírek Színes

Itt a nyár slágere? Márciusban érkezik a foci vb dala!

Idén Oroszországban rendezik meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Az első meccset majd június 14-én játssza a házigazda Szaúd-Arábia ellen. Ahogy minden évben, idén is lesz egy nem hivatalos himnusza a kupának: Jason Derulo és a Coca-Cola összefogásából született meg a Colors című dal. Egy kis ízelítőt mi is mutatunk belőle!

MH – színes

1962 óta a labdarúgó-világbajnokságokhoz készítenek hivatalos dalt. Bár régebben mindig a rendezőország híres zenekaráé volt ez a megtiszteltetés, az utóbbi években mindig egy híres énekes vagy énekesnő énekelheti fel a számot. Így lett például a nyár slágere Shakira: Waka Waka című dala, vagy éppen Pitbull, Jennifer Lopez és Claudia Leitte közöse.

2010-ben volt az első alkalom, amikor a Coca-Cola – mint a rendezvény egyik hivatalos támogatója – is felkeresett egy előadót, hogy elkészítsenek egy dalt ők is. Ki ne emlékezne K’Naan: Wavin’ Flag című számára, amelyet a rádiók szinte naponta játszottak le? Nos, 8 évvel később a márka napjaink egyik nagy kedvencét, Jason Derulót kérte fel, hogy készítsen egy remek slágert. Igaz, a dal csak március 16-án jelenik meg, de azért kaptunk egy kis ízelítőt belőle. Érdemes meghallgatni, mert lehet, idén nyáron ez is a kedvencünké válhat!