A hétfőt mindenki utálja, pedig ez is csak egy nap a többi között. Megúszni úgysem fogjuk, ezért inkább tekintse át velünk mi várható a héten, és mi történt tegnap. Higyje el, ennek a napnak is vége lesz egyszer.

MH – Öszeállítás

Ha kinézünk az ablakon még egyelőre szép napsütést látunk, ám ez nem sokáig marad így, a héten ugyanis visszatér a csapadékos, téli idő. Bár ezen a „télen” még normális havat nem láttunk, így mi inkább arra tippelünk, hogy hozzánk most sem fog érkezni, csak eső.

Ettől függetlenül ez reméljük nem szegi a kedvüket így hétfő reggel, mert hát a shownak mennie kell, vár ránk a munka, fontos dolgok történnek Makón ezen a héten is.

Folytatódik például a lakossági fórum sorozat, kedden Toldi János, szerdán pedig Marosvári Attila körzetében számol be a városvezetés az ősz óta történt dolgokról, és természetesen várják a lakosság kérdéseit is. Mindkét fórum 17 órakor kezdődik, kedden Farkas Éva Erzsébet polgármesteri fogadóórát is tart 15 órától.

A hétvégén hivatalosan elkezdődött a kampány, 48 nap van a választásokig. Tegnap a miniszterelnök évet értékelt, ahol többek között azt is mondta, ma Magyarországon inkább ellenzékváltó hangulat van, mint kormányváltó. Az is kiderült, hogy Lázár Jánost, a térség országgyűlési képviselőjét 18 településvezető után a térségi roma önkormányzatok is támogatják.

A megyei Lungo Drom és a térségi roma önkormányzatok is támogatják Lázár Jánost – Makó Híradó

A megyei Lungo Drom képviselői, a Makó és térségi roma önkormányzatok, illetve egy roma vállalkozó is támogatja a 2018-as országgyűlési választáson Lázár Jánost, a Csongrád megyei 4. számú választókerületi Fidesz-KDNP képviselő jelöltjét. Erről vasárnap délután nyilatkoztak Apátfalván.

A makóiak nagyon várták már a Miniszter félrelép előadást a Hagymaházban, ezen is ott voltunk, Gesztesi Károly és Beleznay Endre azt is elmondta nekünk, miért szeretnek vidéken játszani.

Reméljük kipihenték magukat a hétvégén, mert mostantól újra öt napon át a munkáé lesz a főszerep. Természetesen nálunk is, ám mi úgy indulunk neki ennek a hétnek is, mint az összes többinek: meghódítjuk az egész világot.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest