29:21-re verte meg a CONTITECH Makói KC a Túrkevei VSE csapatát. A győzelmet a lábadozó Hegyi Noelnek és a makói kézilabdás család legfiatalabb tagjának, Veréb Lilinek ajánlják a kézisek.

MH – Sport

Sima győzelmet aratott a CONTITECH Makói KC NB II férfi kézilabda csapata a Túrkevei VSE ellen. A szünetben 13:10-es állással mentek a szünetre a sportolók, majd a végeredmény 29:21 lett. A makói csapat a bajnokság előtt hat felkészülési mérkőzést játszott, de több alkalommal betegség és munkahelyi elfoglaltság miatt a játékosok hiányoztak egyes mérkőzésekről. Ettől függetlenül a csapat a tavaszi idény első mérkőzésén jól játszott, de meg kellett küzdeni a jó képességű túrkevei csapat ellen.

– A téli szünetben újabb meghatározó játékos távozott tőlünk, de ez most nem látszott teljesítményünkön – fogalmazott Gera Norbert, edző.

További felkészülési mérkőzést játszik a CONTITECH Makói KC férfi csapata a POLITECHNIKA Temesvár NB.II csapata ellen február 20-án kedden 18.00 órai kezdettel a Makói Városi Sportcsarnokban. Ez a mérkőzés erősíti a Makói KC és a Temesvári POLITECHNIKA régi sportkapcsolatát.

Végeredmény:

CONTITECH Makói KC – Túrkevei VSE, vezette: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán.

Félidő: 13 : 10, végeredmény: 29 : 21

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Balán Róbert (kapus), Szilágyi Zoltán (9 gól), Papp Dániel (5 gól), Szabó Richárd, Leszkován Ádám (5 gól), Endrei László (2 gól), Veréb Gergő (2 gól).

Csere: Dani Balázs (kapus), Sándor Róbert, Vikor Tamás, Petrás Bálint, Zsiga Roland (1 gól), Petheő
Gábor (2 gól), Dóczi Tamás, Jártass Tamás, Szécsi Richárd (3 gól).

* * *

Az NB.II férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzésen a CONTITECH Makói KC a Túrkevei VSE ifi csapata ellen rendkívül jól játszott, biztató a csapat játéka a tavaszi idény további mérkőzéseire is. Céljuk az NB.II ifjúsági bajnokság megnyerése.

Félidő: 21 : 7, végeredmény: 36 : 15.

Borítókép: www.makohandball.net.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest