Kék hírek Kiemelt hírek Térség

Három ingatlanból is lopni akart, de kétszer is felsült

Több hatóság elfogatóparancsa alapján körözött 19 éves fiatalt fogtak el a rendőrök. A gyanúsított három ingatlanból is lopni akart , de csak egyszer járt sikerrel.

MH-kék hírek
A feltételezett elkövető január 11-én egy szentesi garázsban álló gépkocsiból készpénzt tulajdonított el, majd egy nappal később, egy másik ingatlan udvarából is lopni akart, de a tulajdonos megzavarta, ezért elmenekült a helyszínről. A férfi egy harmadik házba is megpróbált bemászni, azonban annak ablaka zárva volt, ezért nem járt sikerrel.

A nyomozók rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy 19 éves szentesi fiatal gyanúsítható megalapozottan. Vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki. Őt a rendőrök február 16-án elfogták, kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

A csongrádi nyomozók is több vagyon elleni bűncselekmény miatt körözték a terheltet, aki korábban kivonta magát a javítóintézeti nevelés hatálya alól. A rendőrök a férfit visszaszállították az intézetbe.