A Csorvási SK ellen küzdött a hétvégén a Makó KC női kézilabdacsapata. A felnőttek 18 percig emberhiányban játszottak és vesztettek, az ifjúsági csapat fordulatos mérkőzésen győzött.

MH-sport

Makói KC – Csorvási SK: 18-23(7-8)

NBII/DK, Női Felnőtt, 2018.02.18.17 óra, nézőszám: 50

Makói KC: Cseh, Kádár/kapusok/, DEBRECZENI 4, Nagy 1, Antal, Rózsa 1, KOZSERÁN, DRAXLER R. 9/4, DRAXLER D. 3, Dénes Dorka, Szél, Dénes Dominika

Kiállítás: 9/4

Szabó Attila: A tavaszi szezon első mérkőzése bebizonyította, hogy a kezdő csapatból télen eltávozó három meghatározó játékos pótlása még időbe telik. A csapat nagy küzdelemben maradt alul a jelentős játékerővel bíró Csorvási csapattal szemben. A rövidebb kispad miatt a lányok a mérkőzés utolsó negyedére elfáradtak és az ellenfél ekkor tudta a maga javára fordítani az eredményt. A játék kimenetelét nagyban befolyásolta, hogy 18 percet kellett emberhátrányban játszanunk, míg az ellenfél mindössze 8 perc büntetést kapott.

Makói KC – Csorvási SK: 17-16(7-5)

Női Ifjúsági III.Osztály/DK, 2018.02.18. 15óra, nézőszám:50fő

Makói KC: Stefanik/Kapus/, Bozsó, Farkas, Halasi, Kakuszi, Rácz 1, Szűcs, Dénes Dominika 4/1, Dénes Dorka 8/3, Hadobás 3/2, Szél 1

Kiállítás: 1/2

Balázs Erika: Első közös bajnoki mérkőzésünk volt ez a találkozó, ami izgalmas, fordulatos játékot hozott. A lányok komolyan vették a védekezésünk fontosságát. A kevés gólból is látszik, hogy az ellenfél is ezt tette. Kapusunk kiváló védései és néhány jó egyéni teljesítmény mellett kiemelném az egész csapat küzdőszellemét, a taktikai utasítások betartását, melyek a javunkra billentették a meccset. Gratulálok a játékosaimnak!

A lányok legközelebb az Abonyi KC csapatához utaznak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest