Gólt sem kaptak a Méhes-legények a szombati felkészülési meccsen, egyre jobb formában a Maros-parti focisták a bajnoki rajt előtt. Fotó: makoifoci.hu /Albert Barbara Andrea

MH – Csfoci.hu

Két találkozó, két siker – ez a Makó FC mérlege ezen a héten. Az NB III-as hagymavárosiak előbb szerdán a romániai Perjámost verték idehaza 3-1-re (gólszerzők: Babolek Zoltán, Molnár János, Veres Ádám), ez alkalommal mutatkozott be az új szerzemény hátvéd, Juhász György.

Szombaton a Békés megyei I. osztály éllovasát fogadta a Makó. Méhes Tibor együttese egy magas iramú, jó mérkőzést játszott békési ellenfelével, és már-már úgy tűnt, gól nélkül zárják az első 45 percet a felek, azonban az utolsó percben Molnár Jánossal kényszerítőzött Bánóczki Dániellel, aki a kapust is kicselezve szerezte meg a vezetést csapatának.

A fordulás után inkább a kontrákra rendezkedett be a Makó, a Méhkerék azonban nem tudott egyenlíteni: mi több, Varga Richárd szép megindulását követően pontosan továbbította a labdát a középen érkező Széll Kristófnak, aki okosan átlöbbölte a kapus felett, ezzel megduplázta a Maros-partiak előnyét. Babolek Zoltán pedig közel járt a harmadikhoz is, de félpályáról kapura emelt labdája kevéssel került el a célterületet – így végül maradt a 2-0, biztató játékkal, jó csapat ellen aratott győzelmet a Makó.

Február 21-én, szerdán 16 órától az NB III Keleti csoportjában szereplő Füzesgyarmat érkezik Makóra.

Felkészülési mérkőzés:

Makó FC – Méhkerék 2-0 (1-0)
Makó: Garamvölgyi – Rakonczai, Sirokmán, Lipták, Juhász Gy., Molnár J., Gilinger, Bánóczki, Tóth T., Babolek, Gémes B. Játszott még: Kasuba, Széll K., Varga R., Vajna M.
Gól: Bánóczki D., Széll K.

Méhes Tibor: – Nagyon jó meccset játszottunk, ellenfelünk nem megyei I. osztályú csapat. Voltak ugyan lehetőségeik, de kimaradtak, akárcsak a mi helyzeteink. Amit kértem a fiúktól, azt nagyon szépen megcsináltam. 60-70 perc után elfáradtunk, a hátralévő két hétben a frissítés a feladatunk.

Forrás: csfoci.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest