Vasárnap van, elérkeztünk a hét utolsó napjához. Ha nincs ma estére programja, a tegnapi nap legfontosabb hírei mellett egy remek előadást is ajánlunk estére!

MH – összeállítás

Februárban szombatonként érdekesebbnél érdekesebb programokkal várja az érdeklődőket a MAFIA. Az előző héten Kína kultúrájáról hallgathattak meg egy előadást a fiatalok, tegnap pedig Zsolczai István szakpszichológus tartott kerekasztal-beszélgetést az Ifjúsági Színtérben a kamaszkori konfliktuskezelésről. Csanádpalotán sem telt unalmasan a nap: gyerekek és szülők sportoltak együtt a sportdélutánon, a cél nemcsak a szórakozás, hanem a szülő-tanár-diák kapcsolat erősítése is volt.

Ha pedig sport: Magyar György újra makói mezben játszik. A téli olimpia is javában zajlik, Jászapáti hatodik lett 1500 méteren, Liu Shaolin Sándort pedig kizárták az 1000 méter döntőjében.

Egy videót is mutattunk tegnap Önöknek, amelyben madártávlatból tekinthető meg az épülő Makovecz-könyvtár. Sajnos tegnap az autós közlekedés nem volt olyan zökkenőmentes, mint a légi drónfelvétel: villanyoszlopnak ütközött egy kocsi a Szegedi utcában.

Novák Katalin szerint a határon túliak ügye nem lehet kampánytéma. – A határon túli magyarok ügyét nem lehet kampánytémává tenni, az egyetlen lehetséges álláspont az, hogy egymás nemzettestvérei vagyunk – mondta el az államtitkár. A makói Jobbikot idegesíti Márki-Zay, hiszen ők szívesen láttak volna a szomszédban egy saját, Mindszenten élő jelöltet – írta a Blogstar.

A mai napon 6 fok körül alakul a hőmérséklet, éjszaka pedig mínuszok is lehetnek. Ne felejtse el megköszönteni Bernadett nevű ismerőseit, hiszen őket ünnepeljük ma. Este 6 órától játsszák a Hagymaházban A miniszter félrelép bohózatot, benne olyan színészekkel mint Beleznay Endre vagy Gesztesi Károly, a szórakozás tehát garantált.

1954-ben, ezen a napon született John Travolta, így a mai zene is a munkásságához köthető, de küldjük azoknak is, akik most pihenik ki a szombati bulit:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest