Hírek Ország-világ Sport Térség

Gyerekek és szülők sportoltak együtt Csanádpalotán

Első alkalommal szervezett sportdélutánt az iskola, ezután félévente szeretnék. A cél a szülő-diák-tanár kapcsolat erősítése és persze a szórakozás is.

Nagy Szabolcs – Csanádpalota

Hangos gyerekzsivaj töltötte be szombat délután a csanádpalotai sportcsarnokot. A Dér István Általános Iskola alsós munkaközössége első alkalommal tartott családi sportdélutánt, amelyen a gyerekek és szüleik a tanárokkal közösen különböző játékos sorversenyen vettek részt.

– A tanárok, szülők és diákok közötti kapcsolatot szeretnénk ezzel erősíteni, de az is cél, hogy egy kellemes délutánt töltsünk el közösen a gyerekekkel. A csapatokba minden évfolyamból válogattunk be diákokat, a hozzátartozók pedig természetesen egy csapatba kerültek velük – tudtuk meg Szabó Zsuzsannától a Dér István Általános Iskola igazgatójától.

A sportdélutánból az iskola mindenképpen hagyományt szeretne teremteni és tovább népszerűsíteni azt, hogy minél több szülő vagy hozzátartozó vegyen majd részt rajta a gyerekek mellett. Egyelőre félévente egy-egy alkalmat terveznek, ám ha lesz rá igény, akkor többször is lehet róla szó.

navigate_before
navigate_next