Hírek Makó Térség

Blogstar: a makói Jobbikot idegesíti Márki-Zay

A hódmezővásárhelyi szivárványos jelölt újabb lódítását leplezte le a Blogstar, mely azt is állítja, a Vona-párt Maros-parti szervezete erősen lobbizott egy saját jelölt mellett.

MH-Blogstar.hu

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke nem tud arról, hogy pártja Márki-Zay Pétert támogatja a február 25-i időközi hódmezővásárhelyi polgármester-választáson – szúrta ki az MTI egyik friss hírében a Blogstar, mely szerint a magát függetlennek álcázó jelölt újabb hazugsága lepleződött le. Ugyanis – írja az Ez a tuti blog – eddig „hangosan hirdette, őt bizony minden ellenzéki párt támogatja, vagyis ő maga a szivárvány koalíció, mert a DK, az MSZP, az LMP és még a Jobbik is mögötte áll.”

Márki-Zay Péter a kezdetektől hazudik a Jobbikról

Ismét hazugságon kaptuk a vásárhelyi forradalmárt, Márki-Zay Pétert, a mindenkitől független, de mégis minden (?) ellenzéki párt által támogatott polgármester-jelöltet. Illetve most az is kiderült, hogy – hiába állította eddig – nem is áll mögötte mindenki.

A Blogstar a Jobbik országos elnökségének egyik tagjától kapott információ alapján hozzáteszi: a héten az egyik lakossági fórumán a kandelábereket különböző hasznosítási lehetőségeit elemző Márki-Zay Péter támogatása soha sem volt téma a testület ülésein.

A furcsa helyzetnek ráadásul makói vonatkozása is van.

„Vélhetően csak a vásárhelyi Jobbiknak tetszik Márki-Zay Péter – ezért jelennek meg vele közösen –, mert úgy tudjuk, hogy például a párt makói csoportjának vezetői elég idegesek lettek ettől, hiszen ők szívesen láttak volna a szomszédban egy saját, Mindszenten élő jelöltet” – írja a Blogstar, hozzátéve: ráadásul a héten az is kiderült, hogy Márki-Zay szivárványossága miatt Szabó Pál, a Jobbik vásárhelyi képviselője el is hagyhatja a pártot, mert nem szívesen vállalna közösséget a DK-val…

Czirbus: Aki ezt a maszlagot megeszi, egészségére! – Makó Híradó

Ugyanazzal a szlogennel kampányol a makói DK-s, mint a vásárhelyi „független”, akit szigorúan „magánemberként” a makói MSZP-s irodavezető segít. Még mindig nem tudjuk: Vásárhely kié? Pintér M. Lajos – Makó – Nagyon nagy a szegénység az ellenzéki oldalon, ha az önök pártjai nem voltak képesek polgármester-jelöltet kiállítani a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson!

Zeitler Ádám, a Jobbik makói képviselője egyébként a legutóbbi testületi ülésen Czirbus Gábor (Fidesz-KDNP) alpolgármester kérdésére annyit préselt ki magából, a jobbikosok „nem akarták saját jelölttel gyengíteni a változást akaró vásárhelyiek szövetségét”…