Az algyői Molnár Áronon kívül a választókerület valamennyi polgármestere támogatja Lázár János országgyűlési képviselő újraválasztását. Az erről szóló közös nyilatkozatot ma délelőtt írták alá a földeáki községházán. A csoportképről hiányzik: Szekeres Ferenc (Apátfalva), Szegvári Ernőné (Kiszombor) és Horváth Lajos (Királyhegyes).

Korom András – Földeák

Térségünk szempontjából kiemeltem fontos, hogy olyan embernek szavazzunk bizalmat, aki tisztában van az itt élők problémáival, kész azok megoldásáért cselekedni, és képes érdekeinket a Magyar Országgyűlésben és a Magyar Kormány előtt is képviselni. Lázár János, mint a Fidesz-KDNP Csongrád megye 4. számú választókerületének elnöke, az elmúlt 16 évben már bizonyította irántunk való elkötelezettségét és rátermettségét. Térségünk büszke lehet arra, hogy 2014 óta a Magyar Kormányban rendkívül erős miniszteri képviselettel rendelkezik. Közös érdekünk, hogy 2018. április 8-án megerősítsük szövetségünket, és támogassuk Lázár Jánost, hogy továbbra is településeink felvirágoztatásáért, családjaink biztonságáért, gyermekeink jövőjéért és boldogulásunkért munkálkodhassunk tovább” – olvasható abban a makói vásárhelyi választókerület az algyői Molnár Áron kivételével valamennyi polgármestere által aláírt nyilatkozatban, melyet a településvezetők ma délelőtt írtak alá a földeáki községházán, Hajnal Gábor földeáki és Borsos József mártélyi polgármestere kezdeményezésére.

Az ünnepélyes aktus előtt Hajnal Gábor, Földeák polgármestere elmondta: ez a nyilatkozat nem csupán arról szól, hogy kivel, hanem arról is, hogyan képzelik el jövőjüket, hiszen az eddig megkapott támogatásoknak köszönhetően fejlődhettek, illetve bízik abban, hogy a későbbiekben is fejlődni is tudnak a települések. Hozzátette: nagyon szimpatikus volt számára Lázár János azon kijelentése, hogy ne ő mondja meg, mi kell egy-egy önkormányzatnak, hanem az ott élők állítsanak össze egy programcsomagot, mire van szükségük, s ő azt fogja támogatni.

Hallgassa meg Hajnal Gábort:

Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere szerint e szövetség létrejötte nem csupán gazdasági érdekekből, hanem a polgári, emberi értékek védelméből is fakad. Kiemelte: ezért se a számára, se a többiek számára nem lehet kérdés, kit is támogassanak a választásokon. Elmondta, a makói térségbe 250, míg Makóra 80 milliárdos támogatás érkezett 2014 óta.

De hallgassa meg Makó polgármesterét:

A közös nyilatkozatot hallgassa meg Borsos Józseftől:

A nyilatkozatot kézjegyükkel látták el: Csirik László (Ambrózfalva), Szekeres Ferenc (Apátfalva), Csjernyik Zoltán (Csanádalberti), Nyergesné Kovács Erzsébet (Csanádpalota), Hajnal Gábor (Földeák), Hegedűs Zoltán (Hódmezővásárhely polgármesteri jogkörrel megbízott alpolgármestere), Horváth Lajos (Királyhegyes), Szegvári Ernőné (Kiszombor), Galgóczkiné Krobák Mária (Kövegy), Farkas János (Magyarcsanád), Farkas Éva Erzsébet (Makó), Martonosi György (Maroslele), Borsos József (Mártély), Lőrincz Tibor (Nagyér), Locskai Zoltán (Nagylak), Simonné Sinkó Erika (Óföldeák), Radó Tibor (Pitvaros) és Szél István (Székkutas) polgármesterek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest