Hírek Kiemelt hírek Makó Térség

Jó reggelt, Makó!

90 éves lett az egykori makói tűzoltótanuló, rászorulókat segítő program indult Makón, táncra perdültek a kiszombori nyugdíjasok a fánkok sütése közben és 94 millió forintból újulhat meg az igazfalvi templom – ezekről olvashattak tegnap nálunk, érdemes szétnézni a cikkeink között.

MH – összeállítás

Csütörtökön sem hagytuk Önöket hírek nélkül: beszámoltunk helyi és térségi eseményekről, történésekről. Tegnap Kormányinfó is volt, ahol Lázár János, a térség országgyűlési képviselője és Miniszterelnökség vezető miniszter többek között elmondta, Magyarország marad az ENSZ migrációs tárgyalássorozatában és harcba száll azért, hogy érdemben befolyásolni tudja az elképzeléseket. A tavalyi évet gazdasági szempontból jónak értékelte.

Lázár: harcba szállunk az ENSZ migrációs tárgyalássorozatában – Makó Híradó

Magyarország marad az ENSZ migrációs tárgyalássorozatában és harcba száll azért, hogy érdemben befolyásolni tudja az elképzeléseket – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A Kormányinfón az is kiderült, hogy 15 éve nem volt ekkora a gazdasági növekedés, mint most. MH – Összeállítás/MTI 5 pontot kifogásol Magyarország az ENSZ elképzeléseiben, erre javaslatot fognak tenni, közölte Lázár János.

Zeitler Ádám arról tájékoztatta portálunkat, hogy az általa indított kezdeményezés a Igazfalva templomának helyreállítása pozitív elbírálást kapott, a kormány 94 millió forinttal támogatja a rendbe hozását a makói vállalkozások pedig nagyon örülnek, hogy a képviselő testület továbbra sem emelte a bérleti díjakat.

A hét utolsó munkanapján 5 Celsius-fokra és felhős idő várható, de a nap is kisüthet ma. Az időjósok szerint vasárnap már a hó is megérkezhet a városunkba – akár 2 milliméter is eshet. Azonban addig meg kell elégednünk a nappal vagy az esővel.