De majd Rója István is beletanul a politikába, mondta a makói MSZP elnöke jelöltjük bemutatásán. Ennyi erővel Lázár János mögé is beállhatott volna az MSZP, az lett volna még csak a nagy meglepetés.

Nagy Szabolcs – Makó

Ma mutatta be az MSZP-P Makón hivatalosan Rója Istvánt, mint országgyűlési képviselőjelöltet. A JAG volt igazgatójának politikai tapasztalata nincs túl sok, ezért többek között arra is kíváncsiak voltunk, nem jelent-e ez szerintük hátrányt a választásokon. A makói MSZP elnöke erre kicsit meglepő választ adott, Buzás Péter szerint a politikusok között rengeteg olyan van, aki nemrég kezdte, majd a térség országgyűlési képviselőjét hozta fel példaként.

Tizennyolc polgármester támogatja Lázár János újraválasztását – Makó Híradó

A választókerület egy híján valamennyi polgármestere támogatja Lázár János országgyűlési képviselő újraválasztását. Az erről szóló közös nyilatkozatot ma délelőtt írták alá a földeáki községházán. A csoportképről hiányzik: Szekeres Ferenc (Apátfalva), Szegvári Ernőné (Kiszombor) és Horváth Lajos (Királyhegyes).

– Lázár János például egy profi politikus, az ország második legerősebb embere, profi módon csinálja, zseniális jó aggyal. Na de ő sem így született, valamikor ő is volt csetlő-botló kezdő politikus, én emlékszem is erre az időre. Ő is megtanulta, Rója Istvánnak is van rá ideje – fogalmazott Buzás Péter.

 

Ellenzéki szereplőtől eléggé meglepő ilyet hallani, főleg manapság, amikor nem divat már más politikus munkáját elismerni. A választásokig viszont már csak alig több mint másfél hónap van, így Rója Istvánnak valószínűleg elég gyorsan kellene tanulnia a politikát.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest