A CONTITECH Makói Kézilabda Club férficsapata az NB II bajnokság tavaszi mérkőzéseire felkészülve hat meccset játszott a TRIPLEX Kupán, amelyet Apátfalván rendeztek meg. Erős együttesek vettek részt a tornán: a Makó KC komoly meccset játszott a Kiskunfélegyháza, a Békéscsabai DKSE, a Köröstarcsa, a POTISJE Ada, a Nagyszentmiklós ellen.

MH – Sport

Három országból érkezett összesen hat csapat Apátfalvára a TRIPLEX Kupa keretein belül. A makói gárda a torna utolsó napján a hatcsapatos tornán a harmadik helyért játszott a Nagyszentmiklós csapata ellen, de négygólos vereséget szenvedett, így a negyedik helyen végzett.

– A felkészülés során a csapat sok nehézséggel küzdött, mivel több játékos beteg volt, illetve munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott részt venni az edzéseken és mérkőzéseken – fogalmazott Nagy-György Sándor, a Makó KC technikai vezetője.

Felkészülve az NB II férfi kézilabda bajnokságra, február 17-én, szombaton 15 órakor játszik a felnőttcsapat, az ifjúsági csapat pedig 17 órakor a hazai pályán. Az együttesek célja az, hogy tavasszal minél több pontot szerezzenek a bennmaradás érdekében, és egyben számítanak arra is, hogy a fiatal makói játékosok is sok játéklehetőséget kapjanak a felnőttek között.

Borítóképünk az apátfalvi TRIPLEX Kupán készült.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest