Ismét egy borús reggelre ébredtünk, de ez ne vegye kedvünket a csütörtöki munkanaptól: reggel igyunk egy meleg teát vagy kávét, hallgassunk meg egy vidám dalt és vágjunk neki az újabb munkanapnak. Ne felejtsük, holnap már péntek lesz!

MH – Összeállítás

Az év 46. napján a Georginákat és a Kolosokat köszönthetjük – ha van ilyen nevű ismerőse, ne felejtsen el írni neki! Ma sem maradunk évfordulók nélkül, például 185 évvel ezelőtt mutatták be Katona József Bánk bán című darabját – hallgassunk is meg egy dalt belőle!

Tegnap is bőven akadt olvasnivaló, hiszen többek között beszámoltunk arról, hogy a „Nem vagy egyedül” projekt a gyermekek jólétét biztosítja. Nemcsak makói, hanem három térségi óvoda is részt vesz a programban. A Makovecz Imre által megálmodott könyvtár is szépen halad: már a tetőszerkezetet építik az épületre. Farkas Éva Erzsébet polgármester elmondta, a falazási munkálatoknak ma már el kell készülnie.

Vidám hangulatú farsang volt a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Óföldeáki Návay Aranka Idősek Otthonában – a lakók és a dolgozók is jelmezt húztak ez alkalomból. Tovább emelkedett az influenzás betegek száma: az Emberi Erőforrások Minisztériumának kórházhigiénés és járványügyi felügyeleti főosztályának legfrissebb adatai szerint múlt héten közel 70 ezren fordultak orvoshoz.

Ha a munka után egy kis szórakozásra vágyik, akkor a Makói Moziban mától vetítik a Marvel Studio legújabb filmjét, a Fekete Párducot. Egy örömhírrel is szolgálunk a Michelisz Norbert szurkolóknak: a magyar pilóta ismét apa lesz! Erről tegnap posztolt a közösségi oldalán. Sok boldogságot!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest