Elérkeztünk a hét feléhez, szerda van. A rossz idő ne vegye kedvüket, hiszen a mai nap a szerelmeseké: Valentin napja alkalmából ne felejtse meglepni párját egy kedves üzenettel vagy ajándékkal – és természetesen együtt eltöltött idővel, hiszen az a legfontosabb.

MH – összeállítás

A madarak is jó napra keltek, hiszen a Petőfi parkba madáretetőt telepített Viseráczki András és Benkő Sándor, ráadásul 2-3 naponta eledelt is raknak majd az etetőbe. Még menőbb lesz a Makói József Attila Gimnázium: a Modern Tudás Menő Iskola projekt nem csak a természettudományos oktatást segíti, hanem a pályaorientációt is. A tervek szerint az Újvárosi Nyugdíjas Klub az egykori bölcsődébe költözhet – derült ki Kádár József települési képviselői lakossági fórumán. Ha esetleg kedvet kapna a színészkedéshez, a Makói Teátrum felvételt hirdet.

Dübörög a téli olimpia: döntőbe jutott a magyar férfi gyorskorcsolyaváltó a tegnapi napon, ellenfeleik a kanadaiak és a kínaiak lesznek majd. Akik inkább a focit kedvelik, azoknak jó hír, hogy folytatódik a Bajnokok Ligája: ma is két mérkőzéssel halad tovább a kupa. A Porto – Liverpool 20:45-kor kezdődik a Sport1-en, a Real Madrid – Paris SG pedig szintén 20:45-kor veszi kezdetét, az M4 Sporton.

Egy hét múlva érkezik az egészségügyi szakdolgozók illetményemelése, ez 8 százalékos emelést jelent. Kiszomboron megszavazták a 100 milliós hitelfelvételt, ebből, és a pályázaton elnyert 127 millióból fedezik majd a bölcsőde átalakítását. Heteken belül megnyílnak a nők elhelyezkedését és rugalmas foglalkoztatását segítő első helyi központok. Négy napig korlátlanul internetezhetnek a telekomosok, a kedvezmény hátterében az ügyfélszolgálati rendszer fejlesztése áll: a hétvégén bizonyos szolgáltatások nem fognak működni a Telekomnál. A Pesti Srácok internetes portál állítása szerint térségünk országgyűlési képviselője, Lázár János is ott szerepel az amerikai milliárdos, Soros György lejáratási, azaz kilövési listáján – állítják a DC Leaks által kiszivárogtatott titkos dokumentumok alapján.

Erősen felhős időre számíthatunk, az ünnep “névadóit”, a Bálintokat és Valentinokat köszöntjük a mai napon. Ahogyan tegnap is, ma is lesz lakossági fórum: Kovács Sándor a Kisbagoly étteremben várja 17 órától a lakosságot.

A mai naphoz pedig egy igazi klasszikust választottunk:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest