Farsangi műsorral készültek a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Óföldeáki Návay Aranka Idősek Otthonában élők és a dolgozók. A rendezvényen nem csak beöltöztek, hanem zenés produkciókkal is szórakoztatták egymást a lakók.

Gajáta Fanni – Óföldeák

Remek hangulatú délelőtt kerekedett a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Óföldeáki Návay Aranka Idősek Otthonban: a dolgozók és a lakók közösen készültek különböző produkciókkal farsang alkalmából. Aki gondolta, akár be is öltözhetett – így volt, aki oroszlánként, házastársként vagy épp kalózként mutatkozott be lakótársai előtt. Nemcsak az idősek, hanem a dolgozók is más arcukat mutatták, hiszen nem a megszokott ruhában voltak, hanem ők is jelmezben jelentek meg. Így például Simonné Sinkó Erika, a telephely vezetője királynőnek öltözött, de elhozták Óföldeákra a magyar válogatottat, a Hupikék Törpikék néhány törpét, de sziámi ikrek is jelen voltak a délelőtt során.

A fellépők és a nézők is nagyon jól érezték magukat: jókat nevettek és többen énekeltek is a dalos produkcióknál. A farsangi móka során még egy almás süti receptjét is meghallgathatták – amelyet mosolyogva fogadott a hallgatóság.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest