Péntektől hétfőig korlátlanul internetezhetnek a havidíjas mobilinternet előfizetők belföldön. A kedvezmény hátterében az áll, hogy a Telekom a hétvégén fejleszti ügyfélszolgálati rendszerét, ennek következtében pedig korlátozottan tudják kiszolgálni ügyfeleiket.

MH – Belföld

A lakossági és üzleti ügyfeleik is részesülnek a különleges kedvezményben, amely február 16., péntek 0 órától február 19., hétfő 23:59-ig tart. Mindezt kérni sem kell: automatikusan rendelkezésre áll majd az ügyfeleknek, a mobilinternet használat nem fogyasztja majd a díjcsomagunkban foglalt adatmennyiséget – írja a HVG.

A kedvezménnyel párhuzamosan futó fejlesztés miatt a telefonos, illetve online önkiszolgáló felületek és a Telekom mobilalkalmazás sem lesz használható. Mindez az üzletekre is kihat, ahol korlátozottan tudják majd kiszolgálni az ügyfeleket. A SIM kártyát ez idő alatt is letilthatjuk, viszont az egyéb SIM kártyával kapcsolatos ügyintézésre, szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra nem lesz lehetőség, akárcsak szolgáltatás- vagy készülékvásárlásra.

A szolgáltató azokra is gondolt, akiknek éppen ezekben a napokban fogyna el az adatmennyiségük – legyen szó a díjcsomagban lévőről, vagy bővítésről –, ők is részesülnek a belföldön felhasználható korlátlan mobilinternetből. Az átalakítás nem hat ki a Domino feltöltésre személyes csatornákon, illetve hibajelentést tehetünk ebben az időszakban is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest